AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fitness náramky – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Značka
HUAWEI
(1)
Kompatibilný OS
IOS
(1)
Android s GMS
(1)
Športové aktivity
Bedminton
(1)
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Chôdza
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Detekcia začatia aktivity
(1)
Vzdialenosť
(1)
Záznam trasy
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné fitness náramky. Cenových hitov v kategórii fitness náramky máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší fitness náramky? Potom sa pozrite do kategórie lacné fitness náramky.
1 položka
HUAWEI Band 8 Emerald Green - Fitness náramok
Varianty
4,5 78×
HUAWEI Band 8 Emerald Green
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, vlastné ciferníky, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, uľahčenie pre hendikepovaných, budík, dátum, kalendár a stopky, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra silikón
Zľavnené -23 %
42,90 € 55,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUB8b3
mobilné telefónyOchranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Navigácia na bicykel? Dnes už nič neobvyklé. Zaujímavou možnosťou je napr. Mio Cyclo Discover Connect, ktorá vám ukáže nielen cestu, ale aj zaujímavé miesta pozdĺž trasy.
Tretia generácia populárnych inteligentných hodiniek spoločnosti Fitbit prináša všetko, čo by si bežný používateľ mohol želať. Výnimkou nie je ani rozumná cenovka, ktorá už určite nalákala nejedného zákazníka. Ako ale dopadli reálne testy a v čom výrobca urobil chybu?...
Apple WatchMeranie EKG na Apple Watch Prečítajte si, ako Apple Watch merajú elektrokardiogram (EKG), a pozrite sa na pár rád, ako dosiahnuť presnejšie meranie. Tiež vás v článku zoznámime s tým, ktoré Apple Watch vlastne meranie EKG podporujú. 
Vďaka Garmin Pay môžete svoje športtestery Garmin použiť aj na bezkontaktné platby. Kúpte si občerstvenie priamo na tréningu. Či už beháte, plávate, jazdíte na bicykli, alebo lyžujete, možnosť platby priamo zo zápästia iste oceníte. Ako sa Garmin Pay aktivuje? Aké smart...
Pripravili sme pre vás zoznam najlepších fitness náramkov, ktoré dnes nájdete na trhu. Zaujmú niektoré z nich aj vás?
Viac článkov Všetky články

Fitness náramky – cenové bomby, akcie

Fitness náramky sú neoceniteľným spoločníkom, ktorý vám presne povie, koľko ste toho za deň nachodili, spálili kalórií, či ako kvalitne ste sa vyspali. Inteligentné náramky sa nosia pripnuté na zápästí a fungujú pomocou senzorových technológií. Týmto spôsobom fitnes náramky sledujú váš pohyb, srdcový tep a potom všetko vyhodnocujú a poskytujú spätnú väzbu. Povedia vám, ako sa vám darilo a v prípade úspechu vás povzbudia.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií