Stellar Blade Alzaboxy

Retro herné konzoly – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Aga
(1)
Typ konzoly
Do ruky
(1)
Retro
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné retro herné konzoly. Cenových hitov v kategórii retro herné konzoly máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší retro herné konzoly? Potom sa pozrite do kategórie lacné retro herné konzoly.
1 položka
1,0
Aga4Kids Digitálna hra Tetris MR1382
Herná konzola - do ruky, retro, bez mechaniky (neprehráva fyzické disky), predinštalované licencie - Tetris, farba modrá – najobľúbenejšia retro klasická vrecková herná konzola. Kto by nemiloval hru Tetris.
Zľavnené -28 %
2,71 € 3,79 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: AGAmhtet01

Retro herné konzoly – cenové bomby, akcie

Filip NěmecMad Box (PREVIEW) – autori Project CARS oznamujú novú hernú konzolu Rozvíriť stojaté vody konzolového sveta plánujú Slightly Mad Studios so svojou novou hernou krabičkou s názvom Mad Box. Tá by mala byť najvýkonnejšou konzolou sveta, avšak jej vydanie je zatiaľ v nedohľadne. Vo vnútri článku sme zhromaždili všetky dostupné informácie o...
Otestovali sme PlayStation Classic, ktorý vyjde už 3. decembra. Na tejto retro konzole od Sony sme vyskúšali dvadsať ponúkaných hier a poriadne si ohmatali aj samotný stroj, teda zmenšenú verziu prvého PlayStation. Naše dojmy si môžete prečítať v článku.
Veletrh E3 2017 je síce u konca, ale dojmy z tradične veľkého množstva predstavených hier zostavajú. Čo nás na tohtoročnom veletrhu E3 najviac zaujalo? A čo nám naopak chýbalo? Dočítate sa v našom záverečnom zhrnutí.
AtariStane sa konzola Atari VCS novou legendou? Kultová americká spoločnosť Atari sa po dlhoročnej odmlke znovu hlási o slovo. Na konferencii E3 odhalila krátky teaser nového produktu Atari VCS a naznačila, že sa chce vrátiť späť do hardvérového biznisu.
Veletrh E3 2017 sľubuje ako obvykle poriadnú nálož viac aj menej nočakávaných noviniek z herného sveta. Na strankách Alzy Vám prinesieme reportáže z prezentácií všetkých hlavných vydavateľov spoločne s informáciami o najzaujímavejších herných tituloch pre PC i konzoly.
Viac článkov
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií