PET AD homeoffice

AKG N90Q LE čierno zlaté

Zobraziť katalóg
AKG N90Q LE čierno zlaté
Doručenie na
predajňu zadarmo
Slúchadlá s automatickou kalibráciou NC, TrueTone technológia, zabudovaný DAC prevodník, frekvenčný rozsah 10Hz - 30kHz, maximálny príkon 100mW, impedancia 32ohmov, citlivosť 110dB SPL/V, jack 3,5mm, dĺžka kábla 3 metre
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AKG100x1 Produktové číslo:  N90Q LE Stránky výrobcu
AKG N90Q LE čierno zlaté 849,43 € Rozbalené

AKG N90Q LE čierno zlaté

AKG N90Q LE čierno zlaté je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vlajková loď od AKG predstavuje vrchol v oblasti akustických vlastností aj elektronického vyšperkovania zvuku tak, aby sa reprodukcia rozvinula do ozajstného pôžitku. Prvotriedne materiály, ako je koža a hliník, päť patentovaných technológií a úplná spolupráca s HD záznamom - to všetko vytvorí bezkonkurenčne prirodzený zvukový vnem. N90Q uspokojí aj tie najcitlivejšie uši.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisná reprodukcia vo vysokom rozlíšení
  • Vlastné DAC na bezstratové spracovanie digitálneho zvuku
  • Automatická kalibrácia TruNote
  • Priame ovládanie basov, výšok a hlasitosti
  • Tri posluchové režimy
  • Duálne mušle na optimálne posadenie
  • Účinné technológie potlačenia hluku

Presná reprodukcia

Zabudnite na analóg, kde sa šumu a iným deformáciám kvality neubránite. Prejdite do modernej éry. Prenášajte digitálny zvuk priamo cez USB. Slúchadlá majú vlastný prevodník. Ten se stará o bezstratové zpracovanie zvuku vo vysokom rozlíšení, takže budú správne podané aj tie najjemnejšie detaily nahrávky.

Ako nikde inde

Využitie automatickej kalibrácie TruNote a účinných technológií potlačenia hluku, spolu s duálnymi penovými vankúšmi, N90 umožňuje používateľom vychutnať high-end precíznu reprodukciu zvuku. Dvojité otočné ovládacie prvky na mušli dávajú priamy prístup na ovládanie hlasitosti, basov a výšok a zvukového zobrazovania, pretože dokážu okrem štandardného sterea tiež efekt "2.1 Studio "a" 5.1 priestorového zvuku ".

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Zlatá Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mate aj zlato cierne?

Príslušenstvo pre AKG N90Q LE čierno zlaté
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií