Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Aladdin Flip-Seal™ 470 ml brúsená oceľ

Zobraziť katalóg
Aladdin Flip-Seal™ 470 ml brúsená oceľ
Termohrnček - tepelná výdrž studené 20h, teplé 4h, materiál telo antikorová oceľ, bez obsahu BPA, vhodné do umývačky, ľahké čistenie, chráni životné prostredie
Kód:  SPTkn1171 Produktové číslo:  10-01919-027
Aladdin Flip-Seal™ 470 ml brúsená oceľ Predaj skončil

Aladdin Flip-Seal™ 470 ml brúsená oceľ

Na svojej ceste do práce, do školy alebo "len tak" využijete skvelý termohrnček značky Aladdin. Je vyrobený z antikorovej ocele. Hrnček má nepriepustné veko a dvojité steny pre dokonalú izoláciu. Váš nápoj vydrží dlhšie teplý (až 4 hodiny) a cez letné dni tiež dlhšie studený (až 20 hodín). Termohrnček je vyvinutý tak, aby jeho rozmery boli vhodné do všetkých držiakov v rôznych autách. Výhodou použitých materiálov je to, že sa dá umyť v umývačke.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívne viečko, ktoré neprepúšťa
  • Vyrobený z brúsenej antikorovej ocele
  • Jedinečný dizajn
  • Vhodný do všetkých držiakov v aute
  • Vhodný do umývačky
  • Bez BPA

Objem: 470 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aladdin Flip-Seal™ 470 ml brúsená oceľ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aladdin Flip-Seal™ 470ml broušená ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aladdin Flip-Seal™ 470ml geschliffener Stahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aladdin Flip-Seal™ 470ml geschliffener Stahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aladdin Flip-Seal ™ 470 ml-es thermo bögre.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií