Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

ALADDIN Termohrnček antikorový Flip -Seal™ 350 ml zelené viečko

Zobraziť katalóg
ALADDIN Termohrnček antikorový Flip -Seal™ 350 ml zelené viečko
Termohrnček objem 350 ml, hmotnosť 125 g, výška 180 mm, priemer 70 mm, typ izolácie obsahu dvojitá vzduchová stena, tepelná výdrž cca 2 hodiny, materiál telo antikorová oceľ a patentované viečko Flip-Seal™ z plastu bez BPA, farba uzáveru zelená, záruka na pretečenie obsahu, záruka na výrobok 24 mesiacov
Kód:  ALAD046 Produktové číslo:  10-01978-007
ALADDIN Termohrnček antikorový Flip -Seal™ 350 ml zelené viečko Predaj skončil

ALADDIN Termohrnček antikorový Flip -Seal™ 350 ml zelené viečko

Tento elegantný antikorový termohrnček s farebným viečkom z plastu bez BPA vám bude robiť skvelého spoločníka na cestách, pretože vďaka patentovanému viečku Flip-Seal™ nebudete musieť nikdy riešiť problém s vyliatym nápojom. Dvojitá vzduchová izolácia udrží váš nápoj teplý alebo studený cca 2 hodiny.  

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojitá vzduchová izolácia
  • Kvalitná antikorová oceľ
  • Hodí sa do klasického držiaka v aute
  • Patentované viečko zabraňujúce vyliatiu nápoja
  • Udrží nápoj horúci/studený cca 2 hodiny
  • Možno umývať v umývačke riadu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALADDIN Termohrnček antikorový Flip -Seal™ 350 ml zelené viečko
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aladdin Termohrnek nerezový Flip -Seal™ 350ml zelené víčko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALADDIN thermocup rostfreies Flip -Seal ™ 350 ml grüner Deckel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALADDIN thermocup rostfreies Flip -Seal ™ 350 ml grüner Deckel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALADDIN Flip -Seal™ - 350 ml, zöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií