PET PET

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM
4,2 6 hodnotení
Mobilný telefón 6 "1080x1920 IPS, CPU 1.5GHz Quad core, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 13Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RL817L6 Produktové číslo:  8020D-2AALCZ1 Stránky výrobcu
ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM 138,55 € Použité

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Túžite si užiť všetko, čo moderný smartphone technológia ponúka? Tak prečo nie hneď vo veľkom? Alcatel One Touch Hero je high-end phablet, ktorý pokryje vaše potreby a túžby. Maximálny výkon, parádne spracovanie a obrovský 6palcový displej sú toho zárukou. Displej nezaujme len veľkosťou, ale tiež oleofóbny úpravou proti zachytávaniu odtlačkov. Jeho vysoké rozlíšenie (Full HD) a IPS zobrazenie nechá ožiť každý HD film aj hru. K tomu je veľmi citlivý, čo oceníte ak použijete priložený stylus pre presné kreslenie a písanie, ktoré je schopný prevádzať na tlačené písmo.

Zázemie ako sa patrí


Vďaka operačnému systému Google Android 4.2, štvorjadrovému procesoru a 2 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov aj tie najnáročnejšie hry. Kvalitný 13megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celou radou nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom aj detekciu tváre a úsmevu . V hardvérovej výbave nechýba predná kamerka s rozlíšením 2 Mpx, ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. Nestratíte sa vďaka GPS modulu a v prírode sa vám bude hodiť aj elektronický kompas.

Niečo navyše


Pre efektívne využitie veľkej zobrazovacej plochy možno obrazovku rozdeliť na 2 samotnom okná. To sa iste hodí pre spustenie 2 rozdielnych aplikácií, ktoré chcete mať na očiach a nechcete medzi nimi stále prepínať. Lítiová batéria dostala do vienka štedrú kapacitu 3400 mAh, takže s vami telefón vydrží dlhšie aktívny mimo zásuvku. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou WiFi a Bluetooth je úplnou samozrejmosťou. Menej obvyklá je však funkcia WiFi display, kedy zrkadlí displej telefónu na kompatibilný TV. Pomyselnou čerešničkou je dodávané flipové púzdro s LED oznamujúca zásadné udalosti , Ako je zmeškaný hovor, prichádzajúci SMS, vybitá batéria a iné.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
177,6 g Hotovo!
Výška
158,5 mm (15,85 cm) Hotovo!
Šírka
80,6 mm (8,06 cm) Hotovo!
Hĺbka
8,5 mm (0,85 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, zaujíma ma, či s telefónom v balíku ide aj príslušenstvo, ktoré je ukázané vo videu? kryty a projektor.

Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií