PET PET

ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold
Mobilný telefón 4.7 "1280x720 IPS, CPU 1.2GHz Quad-Core, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 13.1Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RL816m1 Produktové číslo:  6032X-2BALCZ1
ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold 128,84 € Použité

ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold

ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Ak hľadáte luxusne vyzerajúce a zároveň výkonný smartphone za rozumnú cenu, model Idol Alpha je tá najlepšia voľba. Nosným prvkom dizajnu je kovové lemovanie obvode telefónu, ktoré dodáva prístroju ten správny lesk. Vďaka zaobleným okrajom padne telefón do ruky ako uliaty . To, čo ešte viac odlišuje Idol alpha od ostatných, sú priesvitné prvky hornej a spodnej časti zariadenia, ktoré zavŕšia už tak úžasný vzhľad. Oznamovacia diódy túto oblasť doslova rozžiari a vy si môžete byť istí, že teraz už notifikáciu naozaj neprehliadnete .

Výnimočný je tiež 4,7 palcový aktívny HD displej , Ktorý vďaka technológii IPS poskytuje verné farby aj v priamom slnečnom svetle. HD rozlíšenie (1280x720 pixelov) garantuje, že viditeľné sú aj tie najjemnejšie detaily. Obraz je naozaj ostrý a jasný a vy si môžete užiť fotografie, videá a aplikácie na maximum.

13Mpxl fotoaparát potom naplno využíva potenciál displeja. Integrovaná HDR technológia rozširuje dynamický rozsah expozície a vaše fotografie budú vyzerať ako od profesionála. Prisvetľovacia dióda umožňuje fotiť aj za zhoršených svetelných podmienok. Akýkoľvek zážitok zachyťte v ohromujúci kvalite a do toho najmenšieho detailu. Dôležité momenty vášho života môžete zaznamenať aj ako Full HD videa .

Vnútri je Idol Alpha nadupaným strojom, ktorý čaká iba na to, až ho pustíte z reťaze. Android 4.2 Jelly Bean, štvorjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz a 1 GB operačnej pamäte zaisťujú plynulý a bezproblémový chod všetkých aplikácií. Preto bez strachu prehrávajte, bavte sa, pracujte - tento smartphone vám v rozlete rozhodne brániť nebude.

V kontakte so svetom zostanete vďaka príjmu 3G alebo Wi-Fi signálu. Stratíte Ak sa však náhodou, pomocou integrované GPS sa iste ihneď nájdete. Veľmi príjemné sú aj rozmery - smartphone je len 7,5 mm tenký - bezproblémovo tak vkĺzne do každého vrecka.

Dizajnové prevedenie a vysoký výkon - V tom je Alcatel One Touch Idol alpha jedinečný. Krása je v detaile a práve tento prístroj je prepracovaný do tých najjemnejších detailov. Buďte si istí, že s týmto zariadením budete za hviezdu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH IDOL Alpha 6032X Champagne Gold
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií