Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou
4,8 5 hodnotení
Tablet – MT8127 Quad Core 1.3GHz, dotykový 10" 1280×800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2× kamera 2Mpx + 0.3Mpx, micro USB, 4060mAh batéria, Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  RL5050b1 Produktové číslo:  8079-2AALCZ1-1 Stránky výrobcu
ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou

Elegancia a solídny výkon za priaznivú cenu

Kompaktný a vysoko mobilný tabliet Alcatel PIXI 3 (10) je stvorený pre prácu aj zábavu. Na prvý pohľad zaujme elegantným čierno-sivým vzhľadom so zaoblenými hranami a hrúbkou len 9,5 mm. Vďaka širokej konektivite môžete surfovať na internete, používať GPS navigáciu, zdieľať obrázky, sledovať filmy či počúvať hudbu. Vstavaný fotoaparát umožní zhotovovať snímky a vďaka hlasovým funkciám môžete tablet používať aj pre prijímanie hovorov. Súčasťou balenia je praktický kryt s klávesnicou.


Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel Pixi 3 Volcano Black

  • Veľký 10" displej s IPS technológiou
  • Kryt s klávesnicou súčasťou balenia
  • Elegantný čierno-sivý dizajn
  • Zadný a predný fotoaparát
  • Operačný systém Android 5.0
  • Štvorjadrový procesor MediaTek
  • Rozšírenie pamäte microSD kartou
  • Bezdrôtová technológia WiFi

Kvalitný 10" displej

Na priestrannom 10" displeji s technológiou IPS a HD rozlíšením si pohodlne vychutnáte všetok multimediálny obsah v úžasných živých farbách. Pohodlné sledovanie filmov a fotografií zaručí široký uhol zobrazenia až 178°, a to aj pri automatickom otáčaní obrazu.


Prispôsobte tablet vašim potrebám

Alcatel PIXI 3 (10) ponúka celý rad príslušenstva, vďaka ktorému si môžete svoj tablet prispôsobiť vlastnému štýlu. Odnímateľný farebný kryt sa dodáva v troch jasných farbách. Pre uľahčenie práce je súčasťou balenia praktický kryt so stojanom a klávesnicou.


Už vám nič neutečie

Žiadna momentka vám neunikne vďaka zadnému 2 Mpx fotoaparátu. Pre organizovanie videohovorov s vašou rodinou a priateľmi je k dispozícii predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx. Vďaka podpore WiFi a Bluetooth môžete jednoducho zdieľať vyhotovené snímky alebo byť neustále v kontakte s vašimi najbližšími.


Svižný chod

O plynulý chod systému Android 5.0 sa postará štvorjadrový procesor MediaTek spoločne s 1 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie súborov je k dispozícii 8 GB interná pamäť, ktorú možno rozšíriť microSD kartami. K tabletu je možné pripojiť ďalšie zariadenia, ako sú USB disky, digitálne fotoaparáty, tlačiarne a ďalšie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, minulý týden jsme u Vás tablet koupili, je možné k němu dokoupit tvrzené sklo, popř. jaké? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý deň, rád by som si kúpil iba kryt s klávesnicou na tento tablet, je to možné?

dobrej deň chcel by som se zeptať na to či je tá klavesnice dá prepojit cez bluethooth

dobrý deň chcel by som sa opýtať aká klavesnica je k tomu pribalená Ďakejum za odpoveď

Zdravim, doporučíte mi nějakou myš k použití u tohoto tabletu?

Dobrý den,chci se zeptat, zda kryt s klávesnicí, která je k tomu v ceně jak je formou jakoby té knížky, kam se tablet zacvakne? Nebo jednotlivě? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávenicí . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Schwarz + Deckel mit Tastatur.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií