AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

Aligator A311 Senior Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Aligator A311 Senior Black Dual SIM
4,5 16 hodnotení
Mobilný telefón nielen pre seniorov, ľahký a štíhly s jednoduchým ovládaním, Displej farebný TFT 128x160, SOS funkcia, SOS Locator, možnosť vzdialeného ovládania, svietidlo, budík, kalkulačka, FM rádio, podpora MicroSD až 32GB, podpora SIM toolkit, Batéria Li-lon 800 mAh , pohotovostný režim až 200 hod.
Kód:  RT080c2d Produktové číslo:  A311B Stránky výrobcu
Aligator A311 Senior Black Dual SIM Predaj skončil

Aligator A311 Senior Black Dual SIM

Vlastnosti telefónu

116 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aligator A311 Senior Black

55 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aligator A311 Senior Black

14,5 mm

Hmotnosť telefónu: 76 g

Úhlopříčka displeje

1,8

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Bez OS

typ operačného systému

Výdrž baterie

800 mAh

(parameter nebol dohľadaný)

MicroSim

SIM

typ SIM karty

Rozměry

55 x 116 x 14,5 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

250 kontaktov
50 SMS

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

Bez fotoaparátu

fotoaparát

Připojení

Bez LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

76 g

hmotnosť telefónu

Predovšetkým pre staršiu generáciu a pre tých, ktorí preferujú jednoduchosť ovládania je určený tento ľahký telefón s tlačidlovou klávesnicou. Vyniká predovšetkým elegantným vzhľadom a ergonomickým tvarom, vďaka ktorému padne do ruky ako uliaty. Za pozornosť stojí tiež klávesnica s veľkými tlačidlami a intuitívne ovládanie, uľahčujúce prácu s telefónom aj úplnému začiatočníkovi.

Multimediálna výbava telefónu umožňuje prehrávanie hudobných súborov alebo FM rádia. Iste oceníte aj prítomnosť praktického svietidla, s ktorým sa ani v tme nestratíte, a budík, ktorý vás nenechá nikdy zaspať. Ďalej je k dispozícii kalkulačka a možnosť prepojenia telefónu s počítačom prostredníctvom kábla. Pre telefón nie je problém používanie dvoch SIM kariet, takže môžete byť k dispozícii až pre 250 kontaktov na dvoch číslach naraz.

Na zadnej strane telefónu ľahko nahmatáte SOS tlačidlo. Po stlačení tohto tlačidla sa vopred navoleným kontaktom automaticky odošle núdzová SMS s vašou polohou na mape. Príjemcovia tejto správy tak budú mať okamžite prehľad o vašej aktuálnej polohe, kam vám môžu pribehnúť na pomoc.

Celé zariadenie je napájané Li-on batériou s kapacitou 800 mAh, ktorá udrží váš telefón pri živote v pohotovostnom režime až 200 hodín (teda viac ako týždeň) a dovolí vám telefonovať až 6 hodín v kuse.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A311 Senior Black Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator A311 Senior Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator A311 Profi Schwarz Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator A311 Profi Schwarz Dual-SIM-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator A311 Senior Black Dual SIM.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií