Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka

Zobraziť katalóg
Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka
4,4 54 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehľadným veľkým TFT displejom 2.2" 220 x 176, vstavaná baterka, fotoaparát 1.3 Mpix, Bluetooth, MicroSD až 32 GB, FM rádio, SOS tlačidlo, SOS LOCATOR
26,82 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka 26,82 € Použité

Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka

Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Množstvo funkcií v peknom tele

Elegantný, cenovo dostupný mobilný telefón Aligator A620 určite poteší všetkých seniorov, ale samozrejme nielen ich. Pohodlné ovládanie telefónu zaisťujú dostatočne veľké tlačidlá, kontrastný farebný displej potom pomáha s orientáciou v prehľadnom užívateľskom rozhraní. K základnej výbave patrí budík, kalkulačka, FM rádio, či hudobný prehrávač. Telefón ďalej disponuje praktickým LED svietidlom s oddeleným ovládacím prvkom, 1,3 MPx fotoaparátom a funkciou núdzového tlačidla SOS Locator.

Bezpečie na prvom mieste

Funkcia SOS Locator posilní bezpečnosť a istotu vašich najbližších. Po stlačení SOS tlačidla odošle SMS správu obsahujúcu súradnice pozície mobilného telefónu. Príjemcovi s telefónom s internetovým pripojením stačí kliknúť na odkaz pre zobrazenie polohy telefónu na mape. Pamäť prístroja pojme až 200 telefónnych čísiel a 50 SMS správ, ďalšie je možné uložiť na SIM kartu.

Nabíjací stojanček a dlhá výdrž batérie

Obľúbený nabíjací stojan je súčasťou balenia, svoj telefón tak môžete mať vždy pripravený na použitie na rovnakom mieste. Spoľahlivá batéria Lí-ón zaručí dlhú výdrž telefónu na jedno nabitie, v pohotovostnom režime je to až 360 hodín (teda až 15 dní). Nemusíte tak mať strach používať telefón napríklad na výlete, kde nebude k dispozícii nabíjačka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator A620 Senior Black + Stolná nabíjačka
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií