Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Aligator S4030 Senior Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Aligator S4030 Senior Black Dual SIM
4,4 23 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehľadným kvalitným displejom 4 "480x800, Procesor MTK6572 Dual core 1.0 GHz, RAM 256 MB, interná pamäť 512 MB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth , 3G, FM rádio, Micro USB, Android 4.2
44,77 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RT110l6m5d Produktové číslo:  AS4030SB Stránky výrobcu
Aligator S4030 Senior Black Dual SIM 44,77 € Použité

Aligator S4030 Senior Black Dual SIM

Aligator S4030 Senior Black Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Šikovný telefón pre dve SIM karty s vhodným pomerom cena / výkon. Tak by sa dal stručne charakterizovať mobilný telefón Aligator S4030. Smartphone ocenia skúsení užívatelia, tak aj mobilní začiatočníci, predovšetkým vďaka jeho jednoduchosti a intuitívnemu ovládaniu. Veľký, štvorpalcový displej a operačný systém Android 4.2 zaisťujú jednoduché a pohodlné používanie. Kovový rám okolo telefónu zabezpečí jeho väčšiu odolnosť. Telefón sa stane vašim spoľahlivým partnerom, na ktorého sa môžete spoľahnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Smartphone za priaznivú cenu
  • Prevádzka 2 SIM kariet súčasne
  • Prehľadné prostredie a intuitívne ovládanie
  • Tisíce aplikácií na výber
  • 5Mpx fotoaparát s LED prisvietením
  • Úložný priestor až 32 GB na karte

Operačný systém Android je plne lokalizovaný do češtiny. Nebudú vás strašiť žiadne cudzie slovíčka a výrazy. V srdci telefónu je ukrytý dvojjadrový procesor s 3D akcelerátorom pre ešte plynulejšie beh operačného systému a multimediálnu zábavu. Štvorpalcový displej telefónu Aligator S4030, ponúka rozlíšenie 800x480 bodov, ktoré postačia pre všetky funkcie, ktoré využívate. Jedným pohybom priblížite text alebo obrázky na vami požadovanú veľkosť.

Výbava za úžasnú cenu

Vďaka funkcii Dual SIM si oddelíte pracovné a súkromné hovory, alebo dátové pripojenie od volania. Skvelé okamihy si zachytíte zabudovaným 5Mpx fotoaparátom s dosvietením LED bleskom, aby boli fotografie dobre viditeľné aj za horších svetelných podmienok. Predná kamera dovolí komunikovať cez videohovory. Internú pamäť ľahko rozšírite micro SD kartou, a získate tak ešte viac priestoru pre uloženie všetkých vašich fotografií a aplikácií. K internetu sa pripojíte pomocou WiFi alebo EDGE pripojením. Samozrejmosťou je Bluetooth, senzor náklonu alebo ebook funkcia pre čítanie elektronických kníh. Oceníte aj MP3 prehrávač alebo FM rádio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na Vašich stránkách jsem nalezl použitý mobilní telefon Aligator S4030 Senior Black. V popisu uvádíte typ SIM karty jako SIM mini - prosím můžete mi toto vysvětlit, zda se jedná o klasickou SIM kartu nebo nějakou menší? A ještě jeden dotaz. V případě, že se jedná o klasickou SIM, je u tohoto telefonu možno používat jednu SIM na telefonování a druhou SIM na data? Díky za zprávu, Jiří Horčic

Príslušenstvo pre Aligator S4030 Senior Black Dual SIM
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií