Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM

Zobraziť katalóg
Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM
4,4 23 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehľadným kvalitným displejom 4" 480x800, Procesor MTK6572 Dual core 1.0 GHz, RAM 256 MB, interná pamäť 512 MB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth , 3G, FM rádio, Micro USB, SOS tlačidlo, Android 4.2
Kód:  RT110l6m5e Produktové číslo:  AS4030SP Stránky výrobcu
Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM Predaj skončil

Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM

Šikovný telefón pre dve SIM karty s výborným pomerom cena / výkon. Tak by sa dal stručne charakterizovať mobilný telefón Aligator S4030. Tento smartphone ocenia ako skúsení užívatelia, tak mobilní začiatočníci predovšetkým vďaka jeho jednoduchosti a intuitívnemu ovládaniu. Veľký, štvorpalcový displej a operačný systém Android 4.2 zaisťujú jednoduché a pohodlné používanie. Kovový rám okolo telefónu zaisťuje jeho väčšiu odolnosť. Telefón sa určite stane vašim partnerom, na ktorého sa môžete spoľahnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Smartphone za výhodnú cenu
  • Prevádzka 2 SIM kariet súčasne
  • Prehľadné prostredie a intuitívne ovládanie
  • Tisíc aplikácií na výber
  • 5Mpx fotoaparát s LED prisvietením
  • Úložný priestor až 32 GB na karte

Operačný systém Android je plne lokalizovaný do češtiny, a tak vás nebudú strašiť žiadne cudzie slovíčka a výrazy. V srdci telefónu je ukrytý dvojjadrový procesor s 3D akcelerátorom pre ešte plynulejší beh operačného systému a multimediálnu zábavu. Štvorpalcový displej telefónu Aligator S4030 ponúka rozlíšenie 800x480 bodov, ktoré bohato postačuje pre všetky funkcie, ktoré využívate. Jedným pohybom priblížite text alebo obrázky na vami požadovanú veľkosť.

Výbava za úžasnú cenu

Vďaka funkcii Dual SIM oddelíte pracovné a súkromné hovory, alebo dátové pripojenie od volania. Skvelé okamihy zachytíte zabudovaným 5Mpx fotoaparátom s dosvietením LED bleskom, aby boli fotografie dobre viditeľné aj za horších svetelných podmienok. Predná kamera dovolí komunikovať cez videohovory. Internú pamäť ľahko rozšírite micro SD kartou, a získate tak ešte viac priestoru pre uloženie všetkých vašich fotografií a aplikácií. K internetu sa pripojíte pomocou WiFi alebo EDGE pripojeniu. Samozrejmosťou je Bluetooth, senzor náklonu alebo ebook funkcie pre čítanie elektronických kníh. Oceníte aj MP3 prehrávač alebo FM rádio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator Senioren S4030 Rosa Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator Senioren S4030 Rosa Dual-SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S4030 Senior Pink Dual SIM.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií