Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Allview AX501Q Black

Zobraziť katalóg
Allview AX501Q Black
3,0 3 hodnotení
Tablet - Cortex A7 Quad Core 1.3GHz, dotykový 7.0 "1024x600 TN, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 128GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x kamera 2MPx + 2MPx, aGPS, microUSB, 2500mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  ALL5009a1d Produktové číslo:  TABAVAX501QBK Stránky výrobcu

Allview AX501Q Black

Tablet AX501Q od spoločnosti Allview sa pýši kompaktnými rozmermi sa 7 "obrazovkou a   bohatou výbavou za veľmi rozumnú cenu. Je určený pre všetkých užívateľov, ktorí chcú mať svoje dáta a vďaka zabudovanému 3G modulu aj internet kdekoľvek na dosah ruky. Jeho prednosťou je jednoduché použitie v každodennom živote a priateľské užívateľské rozhranie Google Android 5.1 Lollipop. 

kľúčové vlastnosti

  • 7 "obrazovka a kompaktné rozmery pre ľahké prenášanie
  • Zabudovaný 3G modul umožní pripojenie k internetu takmer kdekoľvek
  • Štvorjadrový procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1
  • Možnosť rozšíriť úložisko až o 128 GB

Parádny výkon

Základom tabletu je štvorjadrový procesor Cortex A7 s taktom 1,3 GHz. Spracovanie grafiky má na starosti čip Mali 400MP, ktorý dokáže rozbehnúť aj 3D hry. Prostredníctvom zabudovaného 3G modulu a WiFi 802.11 b / g / n navyše môžete mať radosť z internetu aj za nepriaznivých podmienok. Nechýba predná kamera pre videohovory a zhotovovanie selfie. Tablet podporuje funkciu chytrých gest, kedy poklepaním na zhasnutou obrazovku ju ľahko rozsvietite a pri tiahnutie prstom určitým smerom otvorte rovno požadovanú aplikáciu.

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s tabletom je teraz rýchlejšie a prednejšie než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémovom používaní, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry.Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň podporuje tento tablet Otg?

Je možné použít tento tablet i jako telefon? Pracuje navigace i v režimu offline? Má tablet FM přijímač?

Diskusia a poradňa k Allview AX501Q Black
Príslušenstvo pre Allview AX501Q Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview AX501Q Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview AX501Q Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview AX501Q Schwarz.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií