AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Allview P5 LIFE Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview P5 LIFE Black Dual SIM
4,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "IPS 854x480, procesor Cortex-A7 Quad core 1.3 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 5 Mpix s LED diódou + predné 2 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, dual SIM 1x Micro SIM + 1x Mini SIM, batérie 1850 mAh, Android 4.4.
64,64 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ALL1143a2c Produktové číslo:  TELAVP5LIBK Stránky výrobcu
Allview P5 LIFE Black Dual SIM 64,64 € Použité

Allview P5 LIFE Black Dual SIM

Allview P5 LIFE Black Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Cenovo veľmi lákavý telefón nemusí byť žiadna prerastená kalkulačka. Naopak. Allview prináša tento model s vyváženými parametrami, aby vás mohol sprevádzať nielen volaním a SMSkami, ale aj GPS navigáciou, poslúžil ako vreckový fotoaparát a mal dostatok výkonu pre internetové vyžitie. Štvorjadrový procesor, ktorý dopĺňa 1GB operačná pamäť, pre vám zaistí rýchle spracovanie webových stránok, plynulý chod všetkým aplikáciám aj hladké hľadanie v mapách. Jeho elegantný vzhľad zaisťuje štýlový zadný kryt, ktorý zdobí textúra pravej kože.

IPS kvalita

Vysoko kvalitný displej poskytuje verné farby, optimálne podmienky pre prehliadanie webových stránok a vyšší užívateľský komfort. Displej IPS poskytuje čistý obraz a prirodzené farby zo všetkých uhlov pohľadu. Vďaka veľkosti 4,5 "je ideálny pre prácu len jednou rukou, ale tiež dosť veľký na pohodlné prehliadanie internetových stránok. Aby nedochádzalo k poškodeniu spôsobenému častým užívaním, je displej chránený tvrdeným sklom.

Pohodlie funkcia Dual SIM

Dual SIM poskytuje možnosť používať dve SIM karty bez nutnosti nosiť so sebou dva telefóny. Môžete používať jediný prístroj ako pre firemné, tak na súkromné ??účely, s dvoma telefónnymi číslami a tarify. Používanie viacerých SIM umožňuje používateľom lepšie kombinovať rozdielne cenové politiky operátorov pre volania, textové správy aj dátové pripojenie.

Jednoduchá komunikácia medzi viacerými zariadeniami

Prenos súborov medzi telefónmi nebol ešte nikdy jednoduchšie. Vďaka funkcie HotKnot stačí totiž telefóny len priložiť displejom k sebe a počkať na zvukový signál, ktorý značí dokončený prenos. Súbory môžete samozrejme prenášať aj pomocou Bluetooth či Wi-Fi Direct.

Úžasná manipulácia

Uľahčite si manipuláciu s telefónom pomocou množstva chytrých gest. Môžete napríklad odomknúť obrazovku dvojitým poklepaním, či pomocou kreslenia písmen vykonávať rôzne akcie, atď.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Allview P5 LIFE Black Dual SIM
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií