Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Allview P6 LIFE Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview P6 LIFE Black Dual SIM
Mobilný telefón 5.0" IPS 1280x720, procesor Cortex-A7 Quad core 1.3 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSDHC až 32 GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, dualSIM 2x Minisieťami, batéria 1750 mAh, Android 4.4.
88,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ALL1144a2c Produktové číslo:  TELAVP6LIBK
Allview P6 LIFE Black Dual SIM 88,85 € Rozbalené

Allview P6 LIFE Black Dual SIM

Allview P6 LIFE Black Dual SIM je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Cenovo veľmi lákavý telefón nemusí byť žiadna prerastená kalkulačka. Naopak. Allview prináša tento model s vyváženými parametrami, aby vás mohol sprevádzať nielen volaním a SMSkami, ale aj GPS navigáciou, poslúžil aj ako vreckový fotoaparát a mal dostatok výkonu pre internetové vyžitie. Štvorjadrový procesor, ktorý dopĺňa 1GB operačná pamäť, vám zaistí rýchle spracovanie webových stránok, plynulý chod všetkými aplikáciami aj hladké hľadanie v mapách. Vďaka platforme Android 4.4 je jeho chod plynulý a bez otravného sekania.

IPS kvalita

Vysoko kvalitný displej poskytuje verné farby, optimálne podmienky na prehliadanie webových stránok a vyšší užívateľský komfort. Displej IPS poskytuje čistý obraz a prirodzené farby zo všetkých uhlov pohľadu. 5 "dotykový HD IPS OGS displej je vyrobený z vystuženého laminátu. Vďaka tomu je odolný proti poškriabaniu a ničeniu a vychutnáte si na ňom fotografie a videá v tej najvyššej možnej kvalite.

Pohodlie funkcie Dual SIM

Dual SIM poskytuje možnosť používať dve SIM karty bez nutnosti nosiť so sebou dva telefóny. Môžete používať jediný prístroj ako pre firemné, tak aj súkromné účely, s dvoma telefónnymi číslami a tarifami. Používanie viacerých SIM umožňuje používateľom lepšie kombinovať rozdielne cenové politiky operátorov pre volania, textové správy aj dátové pripojenie.

Iba dôležitá výbava

Telefón nie je, ako väčšina mobilných telefónov modernej doby, zahltený zbytočnými predinštalovanými aplikáciami. Je tu len zopár praktických a zaujímavých ako je napr. Offline navigácia Sygic, alebo Movie Studio, s ktorým vytvoríte profesionálny videoklip pomocou niekoľkých dotykov. Zvyšok si podľa vlastnej potreby môžete stiahnuť z Google Play obchodu.

Výborná kamera

Zachyťte tie najkrajšie okamihy svojho života kvalitným 8Mpix fotoaparátom OV8858, ktorý je schopný snímať videosekvencie v rozlíšení 1080p (Full HD).

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Allview P6 LIFE Black Dual SIM
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií