Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Allview Viva C701 Black

Zobraziť katalóg
Allview Viva C701 Black
Tablet - Cortex A7 Quad Core 1.2GHz, dotykový 7.0 "1024x600 TN, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDXC až 32GB, WiFi, Bluetooth, kamera 0.3MPx, microUSB, 2700mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  ALL5009a2c Produktové číslo:  TABAVVIC701BK Stránky výrobcu

Allview Viva C701 Black

Tablet Viva C701 od spoločnosti Allview sa pýši kompaktnými rozmermi sa 7 "obrazovkou, bohatou výbavou a to všetko za veľmi rozumnú cenu. Je určený pre všetkých užívateľov, ktorí chcú mať svoje dáta, a vďaka zabudovanému 3G modulu aj internet, kdekoľvek na dosah ruky. Jeho prednosťou je jednoduché použitie v každodennom živote a priateľské užívateľské rozhranie Google Android 5.1.

kľúčové vlastnosti

  • 7 "obrazovka a kompaktné rozmery pre ľahké prenášanie
  • Bezdrôtový WiFi modul pre pripojenie k internetu
  • Štvorjadrový procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1

bleskurýchly internet

Základným stavebným kameňom Viva C701 je štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a spracovanie grafiky má na starosti čip Mali 400 MP2. Prostredníctvom zabudovaného WiFi 802.11 b / g / nmodulu sa pohodlne pripojíte k internetu na domáce i pracovné bezdrôtovej siete. Nechýba ani predná kamera pre videohovory a zhotovovanie selfie. Zabudovanú 8GB pamäť môžete rozšíriť microSD pamäťovou kartou do kapacity 32 GB, nechýba audio jack 3,5 mm pre pripojenie slúchadiel. Batéria s kapacitou 2700 mAh zaistí až 4 hodiny aktívneho používania zariadení

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s tabletom je teraz rýchlejšie a prednejšie než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémové používanie, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry.Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

Doplňujúce informácie:

batérie:
Kapacita: Li-Pol 2700 mAh / 3,7 V
Typ nabíjačky: DC 5 V, 1000 mA
Doba použitia: Až 4 h
Pohotovostná doba: Až 270 h

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, máte prosím tvrzené ochranné sklo a obal na tento tablet?

Jak můžete uvádět, že "...a díky zabudovanému 3G modulu i internet, kdekoliv na dosah ruky." a zároveň napsat do diskuze, že nemá slot na SIM kartu? Jak se uvedený 3G modul používá?

Lze hrát náročné hry ?

Dobry den zajimalo by mne zda je tablet i na sim kartu dekuji

Diskusia a poradňa k Allview Viva C701 Black
Príslušenstvo pre Allview Viva C701 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview Viva C701 Black . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview Viva C701 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview Viva C701 Schwarz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií