AD homeoffice AD homeoffice

Allview Viva C702 Black

Zobraziť katalóg
Allview Viva C702 Black
Tablet - Cortex A7 Quad Core 1.2GHz, dotykový 7.0" 1024x600 TN, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDXC až 32GB, WiFi, Bluetooth, kamera 0.3MPx, microUSB, 2700mAh batéria, Google Android 5.1
Kód:  ALL5011a1b Produktové číslo:  TABAVVIC702BK Stránky výrobcu
Allview Viva C702 Black Predaj skončil

Allview Viva C702 Black

Allview Viva C702 Black je tablet, ktorý si so sebou môžete vziať kamkoľvek. Disponuje 7" obrazovkou s rozlíšením 1 024 × 600 px. Vďaka jeho veľkosti si ho ľahko môžete dať do tašky, je úzky, a tak vám v taške nezaberie príliš miesta. Je vybavený štvorjadrovým procesorom a 1 GB operačnou pamäťou, ktorá zaistí perfektný chod operačného systému Android 5.1. Vďaka poriadnemu rozlíšeniu displeja na ňom môžete pozerať aj filmy či videá kdekoľvek. Tablet nebude mať problém ani s hrami. Pre vaše dáta a aplikácie je pripravená dostačujúca 8 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia o microSDXC kartu a maximálnou kapacitou 32 GB. V tabletu je 2 700 mAh batéria, ktorá tablet udrží celý deň v prevádzke.

Kľúčové vlastnosti tabletu Allview Viva C702 Black

  • 7-palcový tablet s jemným rozlíšením
  • Rýchly operačný systém Android 5.1
  • Možnosť rozšírenia operačnej pamäť až o 32 GB
  • Predná kamerka pre príležitostné videohovory
  • Farba: čierna
  • Poriadny štvorjadrový procesor a 1 GB operačnej pamäte

Precízny displej s technológiou TN

Tablet je vybavený 7" displejom s jemným rozlíšením. Vďaka tomu sa na ňom môžete pohodlne pozerať aj na filmy či fotografie a videá. Displej je ostrý a výborne reaguje na dotyk. Vďaka použitej TN technológii má dobré pozorovacie uhly aj na priamom slnku. Nad displejom sa nachádza 0,3 Mpx kamerka pre prípadné videohovory, naopak pod displejom je hlasný predný reproduktor.

Veľa možností pre využitie tabletu

Tablet môžete postaviť do miestnosti na stojan a použiť ho aj ako fotorámik. Vďaka funkcii šetriča batérie si môžete vybrať niekoľko fotiek a v úspornom režime si ich premietať a pripomínať si tie najlepšie zážitky. Tablet si môžete zabezpečiť hneď tromi spôsobmi, máte na výber z PIN kódu, klasického písaného hesla alebo gesta. Operačný systém Android 5.1 podporuje tiež funkciu pre rýchle gestá na hlavnej ploche tabletu, napríklad môžete rýchlo zaobstarať snímku celej obrazovky rýchlym prejdením dvoma prstami cez displej.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , Zakoupil jsem si tento tablet, po prvním zapnutí to po mně chce přihlášení bývalého majitele. Tablet byl již použit jinou osobou, Ne mnou ! Muže mi někdo poradit co mám dělat ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Allview Viva C702 Black
Príslušenstvo pre Allview Viva C702 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview Viva C702 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview Viva C702 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview Viva C702 Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií