Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Allview W1 S Black Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview W1 S Black Dual SIM
Mobilný telefón 5.0" PS HD 1280x720 Dragontrail, procesor Qualcomm MSM8212 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSDHC až 32 GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, OTG, 2x Mini SIM, batéria 2000 mAh, Windows Phone 8.1
Kód:  ALL1290c2d Produktové číslo:  TELAVW1SBK
Allview W1 S Black Dual SIM Predaj skončil

Allview W1 S Black Dual SIM

W1 S je ideálnym partnerom ako vo vašom osobnom, tak i profesionálnom živote. Nový systém Windows Phone 8.1 má veľa funkcií a dostupných aplikácií, ktoré pomôžu plniť úlohy priamo vo vašom mobile. Viper je dobrou voľbou aj pre používateľov dvojice SIM kariet. V telefóne môžete mať 2 telefónne čísla a jednoducho oddeľte osobné číslo od pracovného. Alebo vyberte do jedného SIM slotu výhodnú tarifu pre internetové pripojenie a do druhého číslo pre volanie a sms-kovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaoblené, tenké telo dobre vyzerá a sadne do ruky
  • Ostrý, živý obraz so skvelou viditeľnosťou
  • Displej chránený proti poškriabaniu tvrdeným sklom
  • Rýchly a pružný systém aj hry s úžasnou grafikou
  • 8GB úložisko pre dáta + slot pre karty (až 32 GB)

Prednej strane dominuje IPS OGS displej s HD (1280x720 px) rozlíšením. Potešte sa z ostrého obrazu v jasných farbách, bez ohľadu na uhol pohľadu. Hry, filmy, obrázky aj prezeranie webových stránok sa stanú skutočným zážitkom na tejto obrazovke. Riešenie OGS (One Glass Solution) prinesie obraz bez zmeny, vďaka odstráneniu medzery medzi samotným displejom a krycím sklom. Dragontrail Glass chráni obrazovku zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu a nárazom.

Seriózne a prakticky

Spoznajte všetky vymoženosti nového operačného systému Windows Phone 8.1 a užívajte si veľa zábavy. Operačný systém sa zameriava na mimoriadny mobilný zážitok a synchronizáciu v reálnom čase, aby dáta boli stále v bezpečí. Úvodná obrazovka obsiahne všetky veci, ktoré vás zaujímajú. Nakonfigurujte si ju, ako si prajete. Majte stále na dosah svoje emaily, rozpis kalendára a s aplikáciou Microsoft Office môžete zobrazovať, upravovať a zdieľať Word, Excel a PowerPoint dokumenty. Navyše budete mať 15GB priestor v cloud úložisku OneDrive.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den jde na tento mobil gangster new orleans open world

Lze tento model upgradovat na W10?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená zánovní stav u telefonu...Děkuji za odpověd, nechtěla bych si totiž koupit žádný "vadný" kus

Diskusia a poradňa k Allview W1 S Black Dual SIM
Príslušenstvo pre Allview W1 S Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allview W1 S Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allview W1 S Black Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allview W1 S Black Dual-SIM.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií