Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5.2" IPS 1920x1080px fullHD, Gorilla Glass 3, procesor Cortex-A53 64bit Octu core 1.7 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 8 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G / LTE, FM rádio, Micro USB, OTG, dual SIM 2x Micro SIM, batéria 2.700 mAh, Android 5.0
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ALL1295a1a Produktové číslo:  TELAVX2SPROWH
Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM 108,50 € Zánovné

Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM

Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

X2 SOUL Pro je jeden z najtenších LTE telefónov na trhu - má iba 5,5 mm! Ide o zatiaľ najvyššiu triedu mobilných telefónov, čo spoločnosť Allview ponúka. Je určený pre užívateľov, ktorí si potrpia na perfektnom dizajne a nemienia robiť kompromisy, čo sa týka výbavy. Sklo, kovová konštrukcia, unibody a sexy dizajn doplnený chrómovanou líniou rámčekov a kombináciou kriviek s rovnými plochami robí z X2 Soul PRO elegantné a luxusné smartphony.

Kľúčové vlastnosti

  • Jeden z najtenších LTE telefónov
  • Ostrý, živý obraz so skvelou viditeľnosťou
  • Našlapaný hardware
  • Vysoko kvalitný fotoaparát
  • 8mpx kamera pre selfie

Úchvatný displej

Prednej strane dominuje úžasný 5,2" displej s FullHD rozlíšením. Vďaka 442 PPI disponuje takou ostrosťou, že z jeho obrazu budete úplne uchvátení. U zariadeniach s takto veľkým displejom býva problém z výdržou batérie. U tohto smartphonu bola však dotyková vrstva integrovaná priamo do displeja, čo viedlo k značnému zníženiu spotreby energie. Aby nedochádzalo k poškodeniu spôsobenému častým užívaním, je displej chránený tvrdeným Gorilla Glass 3 sklom.

Bola by škoda takýto displej plne nevyužiť. Preto X2 SOUL Pro vlastní technológiu, pomocou ktorej si môžete svoje vlastné motívy vytvárať či upravovať podľa nálady a prostredia okolo vás. Funkcia Chameleon dokáže zmeniť váš telefón podľa farieb okolo vás!

Excelentná hardvérová výbava

Extrémne výkonný osemjadrový procesor spolu s 2 GB pamäte RAM ponúka pôsobivý zážitok bez sekania pri on-line prezeraní, sledovaní videa v rozlíšení až Full HD, pri súčasnom behu viacerých aplikácií i pri hraní graficky náročných hier. K tomu mu napomáha novo vyvinutý grafický čip Mali-T760 MP2@ 700MHz, ktorý predčil svojho predchodcu vo výkone až o 400%. Dokáže tak zobraziť grafické prvky v úžasnej kvalite. Aby ste mali kam ukladať aplikácie, hry aj hudbu, prichádza so zabudovanou pamäťou veľkosti 16 GB.

Vysoko kvalitné fotografie aj selfie

Vďaka 13Mpx zabudovanému fotoaparátu v zadnej strane zariadenia dokáže tento miláčik vytvárať nádherné fotografie plné úžasných detailov. Problém nebude ani pri nedostatku svetla, a to vďaka led dióde.

Radi snímate selfie fotografie, ale už vás unavujú nekvalitné predné fotoaparáty u väčšiny zariadení? Nemáte sa čoho báť. X2 SOUL Pro je vybavený neuveriteľným 8 Mpx fotoaparátom na prednej strane, ktorý dokáže urobiť selfie snímku v rovnakej kvalite, ako väčšina mobilných telefónov hlavným fotoaparátom.

Dual SIM

A aby to nebolo všetko, prístroj beží na platforme Adroid 5.0, ktorá zaisťuje, v kombinácii s nadupaným hardvérom, úplne dokonalý a svižný chod. Iste tiež oceníte možnosť vloženia dvoch SIM kariet, vďaka čomu vám odpadne nutnosť nosenia viacerých mobilných telefónov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
148,8 mm Hotovo!
Šírka
72,4 mm Hotovo!
Hĺbka
5,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
126,5 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
5,2" (13,21 cm) Hotovo!
Typ displeja
P-OLED Hotovo!
Jemnosť displeja
424 PPI Hotovo!
Tvar výrezu v displeji
Bez výrezu Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 700 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
2 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
MediaTek MT6752 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali T760 MP2 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Allview X2 SOUL Pro White Dual SIM
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií