PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alma 2761 HD

Zobraziť katalóg
Alma 2761 HD
4,7 12 hodnotení
DVB-T prijímač – set top box pre DVB-T SD a HD vysielanie, FULL HD, displej, USB, MKV, AVI, MPG, MP4, MOV, MP3, JPEG, EPG, TimeShift
Kód:  IS001a22h Produktové číslo:  2761 T2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alma 2761 HD

Vylepšite ľubovoľný televízor príjmom digitálneho pozemného vysielania a modernými funkciami, ktorými si spríjemníte používanie televíznych služieb. Táto malá škatuľka si poradí s digitálnym signálom v norme DVB-T aj vo vysokom rozlíšení MPEG4. Stačí pripojiť anténny kábel a po jednoduchej inštalácii ste o chvíľu pripravení pozerať.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný televízny tuner (s displejom)
  • Príjem DVB-T MPEG4
  • Jednoduchá inštalácia (podpora viacerých jazykov)
  • USB 2.0 pre TimeShift a záznam podľa EPG
  • Podpora formátov MKV, AVI, MPG, MP4, MOV, MP3, JPEG
  • Pripojenie TV cez HDMI (Full HD 1080p) aj klasické kompozitné

Nielen tuner

Prijímač má vo výbave USB port. Doplňte doň flashdisk a otvoria sa vám dvere k moderným službám. Keď nie ste doma, môžete si svoje relácie nechať nahrávať podľa programového sprievodcu (EPG). Potrebujete si odskočiť na záchod? S funkciou TimeShift si televízne vysielanie pozastavíte a po návrate budete pokračovať, kde ste skončili. V neposlednom rade dokáže z USB prehrávať filmy v MKV a iných obľúbených formátoch, ale prehráva aj fotografie a hudbu.

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T Hotovo!
Záznam na
flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, audio cinch, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T Hotovo!

Funkcie

Záznam na
flash disk Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, audio cinch, USB Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,chcem sa informovať ,či na tento set to box Alma 2761 T2 HD-DVB mi bude vysielať aj markíza a ostatné programy,ďakujem za skorú informáciu ,bývam v B.Bystrici na Fončorde.

Dobrý den nejde mi naladit T2 jak to mám udělat.Dekuji.

Dobrý,daju sa tu naladit programy ako tv markiza,ci doma?

Sučasť balenia tohto výrobku

Dobrý den, koupila jsem si tento set top box 2x s poctiem že mi půjde připojit k lcd monitoru přes vga redukci na hdmi. Všechno menu se načetlo v pořádku naladila jsem i programy, ale když jsem nějaký otevřela tak hrál jenom zvuk, na obrazovce jsem viděla jenom kolonka s nápiem žádná služba, tak jsem tam zkusila připojit flashku s filmem, to se spustilo bez problému, nevím v čem to může být, porsím poraďte mi.

Dobrý den je tento set top box ověření ČR.jedna se mi ó to jestli bude mít 100% pokrytí signálem stb2 děkuji za odpověď

K set top boxu Alma THD 2761 treba zapojiť dekorovaciu platenú kartu plustelky?

Dobrý den, dnes jsem zakoupil výše uvedený přístroj, akorát jsem si předtím nevšiml, že je zde upozornění "Set-top box sice dokáže přijímat DVB-T2, ale nedekóduje kodek H.265/HEVC, proto nebude budoucí příjem vysílání standardu DVB-T2 v ČR fungovat". Nicméně je u přístroje u specifikací je uveden tuner H.265/HEVC - bude tedy fungovat i do budoucna, jaké specifikace jsou správné?

Dobrý deň, po prepnutí programu trhá obraz cca 3 sec a potom ide OK. Je to štandardné správanie? Ďakujem.

Dobrý den, mám starý televizor (tesla), u této televize lze set top box propojit jen přes SCART kabel, ale u tohoto set top boxu je to na hdmi koncovku. Jde to propojit nějakou redukcí, nebo si mám zakoupit jiný set top box? Hledali jsme na netu, ale moc se v tom nevyznám.

12
Diskusia a poradňa k Alma 2761 HD
Príslušenstvo pre Alma 2761 HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alma 2761 HD                                   . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alma 2761 HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alma 2761 HD.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií