Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Alma T1600

Zobraziť katalóg
Alma T1600
4,7 6 hodnotení
DVB-T prijímač set top box pre DVB-T SD vysielania, PVR, EPG, USB, SCART
Kód:  IS001a3 Produktové číslo:  T1600 Stránky výrobcu

Alma T1600

DVB-T prijímač zaručí bezproblémový príjem voľne vysielaných programov pozemného digitálneho vysielania DVB-T v norme MPEG-2. K televízoru ho pripojíte pomocou štandardného SCART kábla. Pri vyhľadávanie programov môžete zvoliť automatické aj manuálne ladenie. Vo výbave nájdete USB port, pomocou ktorého budete môcť nahrávať obľúbené relácie na externý USB flash disk a potom si ich následne prehrávať.

Menu aj EPG sú kompletne v českom jazyku, nemusíte teda mať strach, že by ste prijímač nezvládli nastaviť. Alma T1600 tiež podporuje napájanie externej antény 5V a je vybavený portom RS232 pre budúcu aktualizáciu softwaru.

Kľúčové vlastnosti

  • České menu aj EPG
  • 1000 TV a R predvolieb
  • Nahrávanie PVR
  • OSD menu
  • Zoznam obľúbených staníc
  • Podpora titulkov
  • Teletext
  • Rodičovský zámok
  • Časovač 10 udalostí

Parametre a špecifikácie:

Formát obrazu:
4:3/16:9

Konektory:
1 × SCART
1 × IEC výstup

Spotreba:
max. 5 W, Standby 1 W

Rozmery:
130 × 98 × 40 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alma T1600
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alma T1600                                 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alma T1600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alma T1600                                 .
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií