Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alphacool hadica 13/10mm priehľadná (transparent) – 1m

Zobraziť katalóg
Alphacool hadica 13/10mm priehľadná (transparent) – 1m
4,5 10 hodnotení
Hadica na vodné chladenie
Kód:  CA354q2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alphacool hadica 13/10mm priehľadná (transparent) – 1m Predaj skončil

Alphacool hadica 13/10mm priehľadná (transparent) – 1m

Alphacool hadice 13/10 mm je hadica určená pre systémy vodného chladenia vášho počítača. Hadica je vyrobená z polyuretánu, ktorý je tvrdší ako bežne používané materiály, takže sa nemusíte báť nechceného ohnutiu hadice. Dĺžka 1 meter je ideálny pre ľubovoľnú manipuláciu a inštaláciu.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:

PVC

Priemer:
vnútorný 10 mm
vonkajší 13 mm

Dĺžka:
1 m

Farebné vyhotovenie:
priehľadná

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1. není to PUR, ale PVC, jak je natištěno na každýchn 10cm hadice 2. po celé délce je potištěná, což je u transparentní hadice pro vodní chlazení epic fail 3. 2 ze 4 hadic byly zadělané od lepidla jako po etiketě, 1 ze 4 zlomená závěr: věci na vodníka u zelenýho nebrat, nemá o tom ani páru

Dobrý den nebyla by možnost objednat takovou tu plastovou pružinku proti zalomení na tuto hadici?

už si čikam kde je chyba ale to už neni možne kdo bali ty baliky by mě teda fakt zajimalo asi bych mu narval tuto hadici do za....ku,ale dat takovou hadicu do tak male ho baličku a tim nutnost tu hadicu srolovat nasilněji tudiž je na nejměne na dvou mistech zlomena tudiž nepoužitelna,to bali neakej mongol nebo jak to je u vas už jednou jsem tu psal se stejnym problemem ale u 10/8 ted i u te větši tvrdší 13/10 opet na dvou mistech zlomena 33cm mohu vyhodit děkuji za 120 hadicu 67cm,kde dle popisku ma bejt 1m

Diskusia a poradňa k Alphacool hadica 13/10mm priehľadná (transparent) – 1m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alphacool hadice 13/10mm průhledná (transparent) - 1m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alphacool Schlauch 13/10 mm transparent – 1 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alphacool Schlauch 13/10 mm transparent – 1 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alphacool tömlő 13/10 mm-es, átlátszó (transzparens) - 1 m.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií