Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AlzaBoxy Q1

Alza TopOffice Pentium SSD

Zobraziť katalóg
Alza TopOffice Pentium SSD
Počítač Intel Pentium G4400 3,30 GHz, Intel H110, DVD-RW, WiFi + voliteľná veľkosť pamäte RAM a SSD disku, možnosť voľby operačného systému
Kód:  NADALZT1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza TopOffice Pentium SSD

Alza TopOffice Pentium = konfigurovateľný počítač do každej kancelárie

Spolehlivá platforma Intel

Intel platforma

Každá kancelárska činnosť vyžaduje spoľahlivý počítač, ktorý vás nenechá v núdzi ani počas najnáročnejšieho pracovného dňa. Platforma spoločnosti Intel je preslávená pre svoju osvedčenú kompatibilitu s hardvérovým aj softvérovým vybavením.

WiFi připojení

WiFi pripojenie

Bez pripojenia k lokálnej sieti alebo na internet, je kancelársky počítač v modernom svete prakticky stratený. Alza TopOffice ponúka pripojenie nielen pomocou kábla, ale aj bezdrôtovo pomocou pripravenej WiFi karty.

Záruka na 3 roky

Záruka 3 roky

Naše počítače skladáme výhradne z kvalitných a otestovaných komponentov, a preto si môžeme dovoliť ponúknuť kvalitnú záruku až na 3 roky. Tá platí samozrejme aj pri variante nákupu na IČO.


Alza TopOffice 1010

Voliteľná kapacita RAM

V každej kancelárii slúži počítač na niečo iné. Aj preto sa hodí, že vám ponúkame pohodlnú konfiguráciu veľkosti operačnej pamäte.

Kapacita 4 GB - základný variant určený skôr na menej náročné a nepravidelné používanie.
Kapacita 8 GB - vhodné na každodenné kancelárske činnosti. Bez obmedzenia pobežia naraz spustené aplikácie vrátane balíka MS Office.


Voliteľná kapacita SSD

Moderný disk typu SSD je živá voda pre každý počítač. Zaistí totiž bleskovú odozvu systému, prakticky okamžité spúšťanie programov a rýchle vyhľadávanie súborov.

Kapacita 120 GB - postačí pre menej náročnú kanceláriu, pretože po inštalácii operačného systému a ďalších programov dôjde k jeho výraznému zaplneniu.
Kapacita 240 GB - ideálna veľkosť pre väčšinu kancelárií.
Kapacita 480 GB - vhodný variant na náročnejšie nasadenie a využívanie mnohých dátovo náročnejších aplikácií.

Volitelné SSD

Microsoft Windows 10 Pro

Voliteľný operačný systém

K zostave Alza TopOffice odporúčame kúpiť operačný systém Microsoft Windows 10 Pro určený na firemné nasadenie.

Variant bez operačného systému predpokladá využitie vlastnej licencie na Windows 10, prípadne inštaláciu voľne šíreného systému na báze Linuxu.


Kvalitná PC skriňa

Zostava Alza TopOffice je umiestnená v modernej skrini z produkcie značky Fractal Design. Na čelnej strane ponúka nielen DVD mechaniku, ale aj dva pohodlne prístupné USB porty (1× USB 3.0 + 1× USB 2.0).

Okrem nich nájdete na zadnej strane dvojicu ďalších USB 3.0, štyri USB 2.0 a konektory na pripojenie monitora (VGA, HDMI).

Fractal Design

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mohu se zeptat, dá se na tomto PC hrát GTA 5? popřípadě na jakém nejlevnějším PC bi šlo.

Dá se na tomhle počítači hrát i náročnější hry?

Prídem o záruku ak si do tohto počítača vložím ďalší, vlastný SATA HDD?

Diskusia a poradňa k Alza TopOffice Pentium SSD
Príslušenstvo pre Alza TopOffice Pentium SSD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice Pentium SSD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice Pentium SSD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza TopOffice Pentium SSD.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií