Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha

Zobraziť katalóg
AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha
4,8 71 hodnotení
Výškovo nastaviteľný stôl – s pracovnou doskou, manuálne nastaviteľná výška 73–123cm, kľuka na pohyb hore a dole, max. zaťaženie 70kg, doska z drevotriesky s povrchom z dyhy, hnedá farba, PVC lišta na ochranu hrán, rozmery 1.8cm×140cm×80cm (V׊×H)
Variant
Kód:  BUNAEY0808a Produktové číslo:  BUN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha Predaj skončil

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha

Ergonomický pracovný stôl, ktorý nepozná hranice

Niekoľkohodinová práca v jednej polohe je nepríjemná, nehovoriac o zdravotných rizikách. Občas je preto vhodné sa k práci postaviť, čo pri bežnom stole nie je možné. Preto sme pre vás vyvinuli stôl AlzaErgo Table ET3, ktorý  umožňuje striedanie sedenia a státia. Náš stôl, vrátane pracovnej dosky TTE-01 s rozmermi 140 × 80 × 1,8 cm vo vyhotovení hnedá dyha, sa výborne osvedčí aj na pracoviskách, ktoré sú využívané viacerými používateľmi.

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01

Zmeňte pozíciu
otočením kľuky

Výšku stola ET3 ľahko zmeníte pomocou odnímateľnej kľuky. Stačí niekoľko otočení a v priebehu chvíle sa stôl bude nachádzať v požadovanej výške.
AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01

Funkčný a
štýlový

Zdokonalená konštrukcia rámu umožňuje vyššiu stabilitu – s výškovo nastaviteľnými dištančnými nôžkami perfektne prispôsobíte stôl akémukoľvek povrchu podlahy.
AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01

Stôl dodávame
vrátane pracovnej dosky

Doska AlzaErgo TTE-01 poskytuje dostatok priestoru na monitory, notebook, príslušenstvo, dokumenty a dokonca aj šálku kávy, alebo čaju. Doska AlzaErgo má hrany chránené PVC lištami. Povrch dosky je odolný proti nárazom, poškrabaniu, oderu a škvrnám. Okrem toho sa aj ľahko udržuje. Stôl je dodávaný v demontovanom stave.

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Rodina produktov AlzaErgo

Produkty AlzaErgo sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a pomohli vám pracovať aj relaxovať zdravšie a pohodlnejšie. Pri všetkých produktoch AlzaErgo vám môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu.

AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01

Detailná
špecifikácia

  • Dodávané v demontovanom stave
  • Stôl:
    Jednoduchá zmena výšky pomocou odnímateľnej kľuky – manuálne nastavenie výšky vám okrem zmeny polohy pri práci prinesie aj ľahké cvičenie
    Vysoko variabilný – umožňuje použitie rôznych veľkostí a tvarov pracovných dosiek
    Nastaviteľné nohy sa prispôsobia väčšine podláh
    Rozmery: 1 000 – 1 600 × 700 × 730 – 1 230 mm
    Odporúčaná veľkosť pracovnej dosky: 1 200 – 1 800 × 650 – 850 mm
    Maximálne zaťaženie: 70 kg
  • Doska:
    Materiál: drevotriesková doska triedy E1
    Farba: hnedá dyha
    Rozmery: 1 400 × 800 × 18 mm
    Certifikácia: EN717-2
    Skrutky súčasťou balenia: nie
    Povrchová úprava: laminát
    Ochrana hrán: PVC lišty

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Hnedá Hotovo!
Šírka
140 cm Hotovo!
Hĺbka
80 cm Hotovo!
Výška
123 cm Hotovo!
Nosnosť
70 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Hnedá Hotovo!

Rozmery

Šírka
140 cm Hotovo!
Hĺbka
80 cm Hotovo!
Výška
123 cm Hotovo!
Nosnosť
70 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Drevotrieska Hotovo!
Materiál konštrukcie
Oceľ Hotovo!

Vlastnosti

Pohon
Ručný Hotovo!
Maximálna výška
123 cm Hotovo!
Minimálna výška
73 cm Hotovo!
Maximálna šírka
100 cm Hotovo!
Minimálna šírka
1 600 mm Hotovo!
Potrebné dokúpiť dosku
Nie Hotovo!

Typ

Tvar
Obdĺžnikový Hotovo!
Veľkosť
Veľký Hotovo!

Dekor

Štýl
Moderný Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Výškovo polohovateľný Hotovo!

Špeciálne akcie

Špeciálne akcie
Členstvo AlzaPlus Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude ještě někdy v černé barvě? Děkuji

Dobrý deň, smiem sa opýtať či je možné na konštrukciu namontovať aj hrubšiu stolovú dosku. Napríklad o hrúbke 3,4cm? A ak áno, tak sú v balení aj dlhšie samorezky na tak hrubú dosku alebo si ich bude nutné osobitne zakúpiť? Ďakujem.

Dobrý den, jaká je stabilita při maximální výšce? Nebude se kývat monitor při ježdění myší, nebo při psaní na klávesnici? Moje vybavení: Rozměr desky: 180x76x2,8 cm. Materiál desky: Buk - spárovka. Hmotnost desky: 27 kg. Počet monitorů: 1 (9 kg). Klávesnice a myš.

Dobrý den, je nutné vyvrtávat vrtákem díru do stolové desky? Nebo jsou součástí balení samořezné šrouby?

Dobrý den, v návodu je uvedeno, že průměr vrtáku je 2.5 mm. Kde takový vrták koupit?

Pozoruji zajímavý paradox: při cestě nahoru je točení kličkou snadné a plynulé. Naopak, když chci snižovat výšku, tak to jde ztuha resp. trochu hůře. Není něco špatně? Děkuji

pěkný den, prosím je možné mít variantu stolu s klikou na levé straně (zobrazovaná poloha je na pravé straně) a druhý dotaz je klika nějakým způsobem skládatelná pod hranu desky stolu tak, aby nevyčnívala do prostoru (je to možné někde na obrázku zobrazit)? děkuji Pavel

Hci se zeptat, jakou sílu člověk musí vyvinout, aby plně zatížený stůl počítačem, reproduktory, modem, klávesnicí, lampou atd. se při točení klikou zvedal plynule vzhůru ? Jak snadné to při plně zatíženém stolu je, zda člověk musí nějak zabrat či vyvinout námahu, aby šlo klikou točit ? Jde o lidi se zraněním páteře, kdy nemohou u stolu sedět, musí pracovat vestoje, zda si i s bolestí páteře dokážou sami klikou stůl zvednout a napolohovat ? Děkuji.

Dobrý den, klika je fixovaná pouze na pravé straně, nebo může být i na levé?

Dobry den, poradi nekdo (nejlepe nekdo z majitelu tohoto stolu) - 1) Kolik je prosim mista (vyska) pod stolem pri minimalnim nastaveni vysky stolu (pro pripadny kontejner, skrinku apod.)? 2) Stejne tak kvuli kontejnerum, kolik je mista na sirku od nohy k noze? 3) Slo by desku umistit nerovnomerne na jedne strane treba 10 cm od hrany desky stolu, na druhe 30 cm? Mate nekdo vyzkouseno? Nebo kvuli rozdilum v ruznem zatizeni noh by mohl byt problem (potrebuju stul zasunout mezi knihovny a tato vychytavka by mi pomohla). Dekuji mnohokrat.

12
Diskusia a poradňa k AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha
Príslušenstvo pre AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaErgo Table ET3 černý + deska TTE-01 140x80cm hnědá dýha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaErgo Tisch ET3 schwarz + Tischplatte TTE-01 140x80cm braun furniert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaErgo Tisch ET3 schwarz + Tischplatte TTE-01 140x80cm braun furniert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaErgo Table ET3 fekete + TTE-01 140x80 cm, barna furnér asztallap.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií