AD homeoffice AD homeoffice

Amazfit Band 5 Olive

Zobraziť katalóg
Amazfit Band 5 Olive
5 4 hodnotení
Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie tempa, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s iOS a Android
Kód:  XI2900f6c Produktové číslo:  473889

Amazfit Band 5 Olive

Radíte sa k milovníkom športu, ktorí chcú mať informácie o svojich výkonoch? Alebo už vám klasické hodinky nevyhovujú a plánujete obstaranie inteligentného doplnku? V takom prípade si nepochybne obľúbite fitness náramok Amazfit. Dobrou voľbou je vďaka kompaktným rozmerom a podpore užitočných funkcií. Výdrž vstavanej batérie tohto smart náramku by mala pri bežnom používaní vystačiť na 360 hodín a nemalo by teda hroziť, že energia dôjde zrovna, keď vyrazíte von. Pred jeho samotným výberom by ste mali vedieť, ako by mal vyzerať. Tento konkrétny model totiž ponúka guľatý ciferník, ktorý v sebe ukrýva displej s uhlopriečkou 1,1". Vďaka svojmu vzhľadu bude vyhovovať pre mužov aj ženy. Nechýba ani poskytnutie informácie, aký je presný čas. Náramok je upravený pre digitálne zobrazenie času. Smart náramok úplne prirodzene podporuje športové funkcie, medzi ktoré patrí krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa a záznam trasy. Môžete sa spoľahnúť aj na upozornenie pomocou vibrácií. Výhodou tohto modelu je integrovaný prehrávač hudby. Inteligentný náramok Amazfit Band 5 Olive vám pomôže so zmeraním športových aktivít, ku ktorým patria beh, chôdza, cyklistika, plávanie, joga a veslovanie.

Podstatné prednosti fitness náramku Amazfit Band 5 Olive

  • Majte prehľad o svojich aktivitách vďaka fitness náramku
  • Fitness náramok sa svojím vzhľadom a vlastnosťami sa hodí pre pánov aj dámy
  • K jeho funkciám patrí vibrácie, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia
  • Hodinkové funkcie: dátum, stopky, budík a deň v týždni
  • Model kompatibilný s operačným systémom iOS a Android
  • Hodnota vodotesnosti: 50 m (5 ATM)
  • Operačný systém smart náramku: Amazfit OS
  • Medzi jeho senzory patrí akcelerometer, gyroskop a vibrácie
  • Remienok možno bez problému vymeniť

Amazfit Band 5 Olive vás nenechá v štichu

Fitness náramok Amazfit Band 5 Olive vás prekvapí svojimi inteligentnými funkciami. Na významné informácie dokáže fitness náramok upozorniť vibráciami. Ak niekde odložíte svoj telefón, je náramok riešením na úspešné hľadanie. Prehrávač umožňuje preskakovanie skladieb bez nutnosti vyťahovať telefón. Fitness náramok Amazfit Band 5 Olive je vhodný k sledovanie vašich športových aktivít, ako je beh, chôdza, cyklistika, plávanie, joga a veslovanie. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Šikovný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, nútiacou vás zdvihnúť sa zo stoličky vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní potom oceníte komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo zabehnutej vzdialenosti. Fitness náramok Amazfit dokonca do mapy vykreslí ubehnutú trasu. Využijete určite aj funkciu kontrolujúcu zdravie. Tento konkrétny model má monitoring spánku, pripomenutie pohybu, sledovanie menštruačného cyklu, meranie saturácie kyslíku v krvi, meranie úrovne stresu a dychové cvičenie.

Doplňujúce info k fitness náramku Amazfit

  • Zelená farba puzdra dopreje fitness náramku Amazfit atraktívny a štýlový vzhľad
  • Samotný mechanizmus je uschovaný v puzdre, ktorého materiálom je silikón
  • Na ruke o ňom nebudete vedieť, pretože váži 24,4 g
  • Maximálna výdrž batérie sa dokáže vyšplhať až na 600 h
  • Jazykom rozhrania fitness náramku Amazfit Band 5 Olive je angličtina, čeština, nemčina a francúzština
  • Vybavený je aplikáciou, ktorej jazyk je angličtina, čeština, nemčina a francúzština
  • Komunikuje pomocou technológie Bluetooth
  • Spôsob ovládania: dotykový displej
  • Jeho remienok je ľahko vymeniteľný

Doplňujúce informácie k fitness náramku Amazfit

Na vašej ruke bude vynikať aj jeho remienok, ktorý dotvára zelená farba. Športovanie ani bežné nosenie nie je dôvodom na obavy o displej, pretože ten chráni chemicky tvrdené sklíčko. Fitness náramok Amazfit spolupracuje s OS iOS a Android s pomocou Bluetooth. Na vašu ruku sa bude hodiť, ak máte obvod zápästia väčší ako 16,2, ale menší ako 24 cm. Ak chcete poznať materiál remienka, ten v tomto prípade tvorí silikón. S pomocou zvukového signálu vám môže pomôcť s hľadaním strateného telefónu. Mobil musí samozrejme byť niekde v blízkosti. Budete na ňom môcť využiť aj funkciu budíka. Samozrejmosťou je zobrazovanie dátumu. Náramok vám tiež ukáže informáciu o tom, aký je deň v týždni. Stopky vám poslúžia ako nástroj na zmeranie času akékoľvek aktivity. Vnútri balenia nechýba ani dobíjací kábel. Smart náramok bol navrhnutý tak, aby si poradil s vodou pri umývaní rúk alebo sprchovaní, na plávanie alebo potápanie by ste ho ale mali zložiť.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
28 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Silikón Hotovo!
Farba puzdra
Zelená Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
24,4 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je náramek kompatibilní s android 11?

Diskusia a poradňa k Amazfit Band 5 Olive
Príslušenstvo pre Amazfit Band 5 Olive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Band 5 Olive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Olive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Olive. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit Band 5 Olive.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií