Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amazfit GTS 2 mini Midnight Black

Zobraziť katalóg
Amazfit GTS 2 mini Midnight Black
4,6 76 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, AMOLED displej, dotykový displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 504 h, materiál puzdra hliník
Kód:  XI300i21a Produktové číslo:  6972596103073 Stránky výrobcu

Amazfit GTS 2 mini Midnight Black


Amazfit GTS 2 Mini – menší braček hodiniek Amazfit GTS 2

Amazfit GTS 2 Mini sú kompaktné inteligentné hodinky, ktoré aj napriek svojim malým rozmerom ponúknu veľa praktických funkcií a podporu celej palety športových aktivít. Smart hodinky zaujmú veľmi tenkým dizajnom, nízkou hmotnosťou aj AMOLED displejom s funkciou Always on Display. Medzi významné funkcie inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 Mini úplne bezpochyby patrí meranie saturácie krvi kyslíkom – SpO2 a schopnosť merania viac ako 70 športových aktivít.

Naozaj malé a ľahké smart hodinky Amazfit

Oproti základnej verzii Amazfit GTS 2 sa líšia predovšetkým rozmermi a hmotnosťou. Smartwatch Amazfit GTS 2 Mini sú tenké iba 8,95 mm a bez remienka je ich hmotnosť len 19,5 gramov, čo sú skvelé predpoklady pre maximálne pohodlné nosenie – o hodinkách Amazfit tak nebudete vedieť ani po celodennom nosení. K celkovému pohodliu prispieva aj jemný silikónový remienok, ktorý je šetrný k pokožke.

Amazfit GTS 2 Mini sú vybavené perfektným AMOLED displejom

Dominantou inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 Mini je AMOLED displej s uhlopriečkou 1,55“ a maximálnym jasom 450 nitov, čo zaručuje skvelú čitateľnosť aj na priamom slnečnom svetle a dokonale živé farby (100 % NTSC). Displej smart hodiniek Amazfit GTS 2 Mini navyše chráni zakrivené 2,5D sklo. Vyberať si môžete zo širokej škály grafických ciferníkov, ktoré budú dokonale ladiť s vašim štýlom. Každý ciferník disponuje vlastnou Always-on obrazovkou, takže môžete vidieť vaše obľúbené rozhraniekedykoľvek a kdekoľvek. Vzhľad ciferníka hodiniek Amazfit GTS 2 Mini navyše môžete prispôsobiť nahraním vlastného obrázka.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black

  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
  • 1,55“ AMOLED displej s 2,5D zakriveným sklom (rozlíšenie 354 × 306 px)
  • Optický senzor srdcového tepu BioTracker 2 PPG
  • Meranie SpO2, PAI skóre, sledovanie stresu, monitoring spánku či menštruačný kalendár
  • Smart hodinky Amazfit GTS 2 Mini ponúknu viac ako 70 prednastavených športových režimov
  • Možnosť ovládania hudby v telefóne a tiež fotoaparátu
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Prijímanie notifikácií zo smartfónu (Android, iOS)
  • Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2 Mini sú vodotesné do hĺbky 50 metrov (5 ATM)
  • Výdrž batérie je 14 dní na jedno nabitie – dobitie potom zaberie približne 2 hodiny
  • Pohodlný silikónový remienok


Amazfit GTS 2 Mini sú vodotesné a majú dlhú výdrž batérie

Smartwatch Amazfit GTS 2 Mini sú vybavené nabíjateľnou batériou s kapacitou 220 mAh, ktorá pri bežnom používaní vydrží až 14 dní (21 dní v režime hodiniek bez zapnutého Bluetooth). Užite si dva týždne aktivity bez toho, aby ste museli mať nabíjačku stále pri sebe. Doba nabíjania inteligentných hodiniek Amazfit GTS 2 Mini v magnetickom stojane je približne dve hodiny. Vodotesná konštrukcia ochráni smart fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini až do hĺbky 50 metrov – môžete ich teda bez obáv nosiť doplaveckého bazéna alebo sa s nimi sprchovať.

Sledovanie a analýza v reálnom čase

Inteligentné fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini majú viac ako 70 športových režimov, vrátane tých najviac obľúbených ako napr. beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, lyžovanie, eliptický trenažér a oveľa viac. Každý režim ponúka profesionálny záznam aktivity vrátane času cvičenia, prejdenej vzdialenosti, tempa či spálených kalórií. Akonáhle tréning dokončíte, môžete si v mobilnej aplikácii Zepp (pre Android aj iOS) vygenerovať správu s podrobnou analýzou, ktorá vám pomôže pokračovať v zlepšovanívášho cvičebného plánu.

Amazfit GTS 2 Mini sú všestranný monitor vášho zdravia

Smart hodinky Amazfit GTS 2 Mini sú vybavené pokročilým optickým senzorom BioTracker 2 PPG, ktorý sa postará o presné monitorovanie srdcového tepu 24 hodín denne 7 dní v týždni. Hodinky Amazfit GTS 2 Mini vás navyše upozornia v prípade, že je vaša srdcová frekvencia neobvykle zvýšená.

Meranie saturácie krvi SpO2

Amazfit GTS 2 Mini takisto umožnia meranie saturácie krvi kyslíkom SpO2, ktorá je dôležitá pre športovcov, ktorí sa venujú vysokohorskej turistike, lezeniu, behaniu maratónov či iným outdoorovým aktivitám. Hladinu SpO2 si môžete otestovať v okamihu, keď sa začnete cítiť zle. Vďaka tomu lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a môžete udržiavať s hodinkami Amazfit GTS 2 Mini svoje zdravie pod kontrolou.



Systém hodnotenia zdravia PAI

Hodnota PAI sa vypočíta analýzou dát o vašej srdcovej frekvencii, čase cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informácií pomocou špeciálneho algoritmu. Výsledkom je tzv. PAI skóre, ktoré poskytuje prehľadné zhodnotenie aktuálneho fyzického stavu, takže sa vďaka hodinkám Amazfit GTS 2 Mini okamžite dozviete, ako na tom ste.

Smart hodinky Amazfit GTS 2 Mini monitorujú spánok aj stres

Inteligentné fitness hodinky Amazfit GTS 2 Mini sú schopné hĺbkového monitorovania vášho spánku a analýzy jeho jednotlivých fáz (ľahký spánok, hlboký spánok, fáza REM). Hodinky Amazfit GTS 2 Mini priebežne sledujú stav dýchania a poskytujú kvalitnú analýzu a návrhy na zlepšenie vášho spánku. Amazfit GTS 2 Mini v priebehu dňa sledujú hladinu vášho stresu a jej výkyvy zobrazia vo forme prehľadného grafu. Ak sa budete cítiť pod tlakom, vďaka smart hodinkám Amazfit GTS 2 Mini dostanete upozornenie s návrhom na relaxáciu.

Praktické funkcie na uľahčenie každodenného života

Po spárovaní inteligentných hodinek Amazfit GTS 2 Mini s vašim smartfónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete priamo na zápästí prijímať upozornenia o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, emailoch, naplánovaných udalostiach, a tiež notifikácie zo sociálnych sietí a podobne. Taktiež sú k dispozícii praktické funkcie ako sú stopky, časovač, budík či upozornenie na fyzickú neaktivitu – to všetko na vašom zápästí vďaka hodinkám Amazfit GTS 2 Mini.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
40 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Sivá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
19,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!
Hlasový asistent
Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU) Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Amazfit OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mají v sobě tyto hodinky lokalizační systém GPS, nebo jej má pouze dražší verze GTS 2? V popisu jsem nic takového nenašel, ovšem dostávám trochu pocit, že popis je lehce nedodělaný, jelikož se mi v detailním popisu produktu za každým parametrem ukazuje zelený nápis "Hotovo!", a to se mi u ostatních produktů nezobrazuje, proto prosím o případné opravení popisu těchto hodinek. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, jsou stejně velké jako xiaomi amazfit gts? Ptám se kvůli fólii. Děkuji za odpověď

Dobrý den, je přítomen senzor SPO2? NFC je? A je kompatibilní s bankami v ČR? Děkuji.

Dobrý den, umí tyto hodinky funkci režim letadlo (airplane)?

Dobrý den, není prosím vás u těchto hodinek stejný problém s diakritikou jako u Amazfit Band 5, kde písmena s diakritikou, jsou menší?

dása z hodinkami volať

Dobrý den, jde v hodinkách vypnout prozsvícení když jdu spát. Při spánku jak se otáčím se mě to vždy rozsvítí a probudí. Kde to přesně najdu?

Dobrý den, mají tyto hodinky funkci detekce pádu?

Dobrý deň, sú tieto hodinky kompatibilné s Iphone 12 pro?

Možná že už to tu padlo, ale je rozhraní (ovládání) hodinek v češtině?

123...
Diskusia a poradňa k Amazfit GTS 2 mini Midnight Black
Príslušenstvo pre Amazfit GTS 2 mini Midnight Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTS 2 mini Midnight Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Mini - Midnight Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Mini - Midnight Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit GTS 2 mini Midnight Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií