Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazfit Stratos

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
už nepredávame
Xiaomi Amazfit Stratos

Xiaomi Amazfit Stratos: smart hodinky nielen do posilňovne

Smart hodinky Xiaomi Amazfit Stratos budú vaším najlepším priateľom pri každej športovej aktivite. So svojím elegantným dizajnom sa budú hodiť aj pri každodennom nosení. Na špeciálny transflektívny displej zaručene uvidíte aj za slnečného počasia a jeho tvrdené sklo zaistí maximálnu ochranu proti rozbitiu. Xiaomi Stratos ponúkajú až 19 športových režimov a samozrejmosťou sú funkcie ako krokomer, meranie srdcového tepu, gyroskop a GPS. Hodinky Amazfit Stratos obsahujú interné úložisko na hudbu, takže sa môžete od telefónu pokojne vzdialiť a zachovať si hudobný sprievod.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
4,1 11×
Amazfit Stratos 3
Smart hodinky – určenie: pánske, GPS, meranie tepu, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Predaj skončil
Objednávací kód: XI300i09a
4,7 13×
Amazfit Stratos 2S
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie zdolaných poschodí, intervalový tréning, barometer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, senzor GLONASS, pripojenie pomocou WiFi, Bluetooth a USB, stav batérie, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, vibrácie, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4000 MB, Gorilla Glass sklíčko
Predaj skončil
Objednávací kód: XI300i06s
4,6 58×
Amazfit 2 Stratos
Smart hodinky , GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), materiál puzdra: keramika
Predaj skončil
Objednávací kód: XI300i06
Amazfit Falcon (PREVIEW) – nový vyzývateľ Fenixov Značka Amazfit po dlhšej dobe konečne predstavila nové čisto športové hodinky. Tie nesú názov Amazfit Falcon a ponúknuť majú luxusné materiály, pokročilé funkcie a mnoho ďalšieho.
Kompletne pozmenená konštrukcia a nespočetné množstvo nových funkcií. Amazfit Band 7 sa nesie v znamení dôležitých zmien, vďaka ktorým ho môžeme považovať za fitness náramok úplne novej generácie.
Tretia generácia obľúbeného radu GTS využíva osvedčenú kombináciu neodolateľného dizajnu, vynikajúcej výbavy a vynikajúceho pomeru cena/výkon. Bude to nový trhák v kategórii cca 150 eur?
článokAmazfit GTR 3 a GTR 3 Pro (PREVIEW) – lifestylový spoločník na každú príležitosť Výnimočný dizajn, suverénne vybavenie aj atraktívny pomer cena/výkon. To všetko predstavuje dvojica inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 a Amazfit GTR 3 Pro, ktoré sa snažia zopakovať úspech svojich populárnych predchodcov.
Viac článkov
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií