Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone
4,7 41 hodnotení
Hlasový asistent Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, pásma WiFi 2.4 GHz a 5 GHz, slúži na ovládanie smart domácnosti a prehrávanie hudby, mikrofóny na snímanie okolitého zvuku: 4, podpora Spotify a 3.5 mm audio výstup, US a UK distribúcia, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine.
Kód:  AME1018g

Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

Amazon predstavuje už 3. generáciu inteligentného domáceho asistenta Echo Dot. Tento šikovný reproduktor prevzal všetky funkcie z minulého modelu, takmer totožné zostalo aj samotné rozvrhnutie ovládania, avšak veľkou zmenou prešiel dizajn a zvuk v podobe nového reproduktora. Rovnako ako s predchádzajúcou generáciou Amazon Echo Dot, budete prostredníctvom umelej inteligencie Alexa a hlasových príkazov prehrávať hudbu, ovládať prístroje inteligentnej domácnosti, telefonovať, čítať audioknihy a mnoho ďalšieho. Tiež si budete môcť vychutnať streamovanú hudbu prostredníctvom Amazon Music, Spotify, Pandora a ďalších podobných služieb. Vďaka vylepšenému reproduktoru bude zvuk bohatší a hlasnejší.

Kľúčové vlastnosti inteligentného domáceho asistenta Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone

  • Vylepšený reproduktor (1,6") a dizajn
  • Hlasová asistentka s umelou inteligenciou Alexa
  • Kompatibilný s viac než 60000 zariadeniami
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz
  • Bluetooth a 3,5 mm audio jack
  • Ovládanie pomocou hlasových príkazov
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Intuitívne ovládanie
  • Rozmery: 99 × 99 × 43 mm

Amazon Echo Dot 3. generácie vám uľahčí život

Alexa je navyše stále múdrejšia a pridáva nové funkcie – teraz sleduje vaše denné aktivity, umožňuje hrať hry a mnohé ďalšie. Celkom zvláda viac ako 50 000 funkcií a príkazov. Okrem toho ponuka sa stále rozširuje a aktualizuje, ponuku funkcií nájdete v aplikácii Alexa. S Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone môžete umelú inteligenciu dostať úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Zariadenia Echo Dot môžete párovať medzi sebou alebo ich pripojte k svojim Bluetooth reproduktorom alebo pomocou 3,5 mm jack konektora. Reproduktor samozrejme podporuje WiFi v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz.

Alexa plní vaše želania

Pomocou Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone a umelej inteligencie Alexa si môžete zjednodušiť každodenný život. Nastavte si budík, upozornenia, vytvárajte nové položky v kalendári a rôzne pripomenutia. Jednoduchými príkazmi tiež zistíte aktuálnu predpoveď či správy. Možnosti Alexy sú takmer nekonečné a splnia každé vaše želanie. Amazon Echo Dot Sandstone je kompatibilný s viac ako 60000 SmartHome zariadeniami, vrátane svetiel, termostatov, televízorov a mnoho ďalších.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie okien, dverí, brán, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Slúchadlový výstup Hotovo!
Distribúcia
US, UK Hotovo!

Zvuk/audio

Počet mikrofónov
4 Hotovo!
Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné ovládače a spínače pre Amazon Alexa
» Všetky inteligentné ovládače a spínače pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zakoupila u vas dot echo a nelze mi ho sparovat se spotify. Hlasi to, ze nelze sparovat z geografickych duvodu. Nemate prosim radu, jak na tento problem? Dekuji Kubova

Dobrý den, koupila jsem si u Vás Echo Dot, a marně se snažím zprovoznit Spotify... Nefunguje změna lokace na Amazon uctu, ani re-instalace aplikace Alexy. Poradíte prosím co s tím? Děkuji moc, Jana

Dobrý den! Poradíte mi prosím, jak nastavit Spotify a Apple podcasts? Hlásí mi to geografické omezení a bez těchto funkci pro mě Alexa postrádá smysl. Děkuji

Dobrý den! Poradíte mi prosím, jak nastavit Spotify a Apple podcasts? Hlásí mi to geografické omezení a bez těchto funkci pro mě Alexa postrádá smysl. Děkuji

Zdravím, chci se zeptat zda umí přehrávat kromě Spotify I na YouTube music?

Zdravim. Vidim v popise Bluetooth. Je mozne spárovať Alexu aj s bluetooth sluchadlami? Alebo je Bluetooth iba "jednosmerný", teda urceny iba na spojenie smerom k Alexe - teda iba na vyuzitie Alexy ako bluetooth reproduktoru? Dakujem.

Omylem jsem si vypnul skill Spotify, ted nemuzu najit jak to povolit. Nevi nekdo.

Zdravím. Je možné propojení Echo Dot 3gen s klasickým PC s windows (aby Echo Dot 3gen sloužil jako reproduktor k PC)?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s osvětlením? Když řeknu Alexa, turn on the light, zapne ho?

Dobrý deň dá sa s týmto zariadením ovládať hlasovo produkt Nano Leafs?

123
Diskusia a poradňa k Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone
Príslušenstvo pre Amazon Echo Dot 3. generácie Sandstone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Dot 3.generace Sandstone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Sandstone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Dot 3. Generation Sandstone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Echo Dot 3. generáció Sandstone.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií