Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Amazon Echo Show Black

Zobraziť katalóg
Amazon Echo Show Black
Hlasový asistent – Amazon Alexa, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, interaktívny displej, slúži na ovládanie vašej inteligentnej domácnosti a prehrávanie hudby, podpora Spotify
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MD050c313
Amazon Echo Show Black 194,24 € Rozbalené

Amazon Echo Show Black

Amazon Echo Show Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Smart svet sa už dávno neobmedzuje len na jednotlivé prístroje, ale zahŕňa zapojenie celej domácnosti aj vášho každodenného plánovania. Inteligentní domáci asistenti sa rozrástli o ďalšieho, a tým je čierny Echo Show od Amazonu. Oproti väčšine ostatných je vybavený displejom, takže vám všetko dôležité reprodukuje aj vizuálne. O hlasové pripomienky a informácie sa stará virtuálna asistentka Alexa. Echo Show dokáže zobraziť čas, dátum počasie, ale aj notifikáciu a udalosti z kalendára. Vďaka WiFi ide o skutočný multimediálny prístroj, ktorý vám bude robiť spoločnosť každý deň.

Kľúčové vlastnosti domáceho asistenta Echo Show Black

  • Informačný, komunikačný a zábavný sprostredkovateľ
  • Vytvorí inteligentnú domácnosť
  • Možnosť hlasového ovládania
  • Integrovaná virtuálna asistentka Alexa
  • Displej pre zobrazenie všetkých obrazových i textových informácií
  • Ideálny pre vedenie videohovorov
  • 8 integrovaných mikrofónov

Inteligentná domácnosť v jednom prístroji

Echo Show je možné spojiť s WiFi kamerami a virtuálnu asistentku môžete požiadať, aby z nich zobrazila obraz. Vďaka ôsmim zabudovaným mikrofónom môžete viesť konferenčné či rodinné videohovory a zvuk bude zachytený zo všetkých smerov s výbornou elimináciou šumov. Zvuk putujúci z opačnej strany oceníte vďaka výkonným reproduktorom, ktorými Echo Show tiež disponuje. Repro je samozrejme vhodné aj na sledovanie videa alebo počúvanie hudby. Z toho dôvodu sa asistent stáva informačným, komunikačným aj zábavným sprostredkovateľom v jednom. Kompatibilný je aj s tisíckami aplikácií – napríklad Uber, CNN, Spotify a neúrekom ďalších.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Hlasoví asistenti
Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Určenie

Určenie
Hlasový asistent Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Zvuk/audio

Podporované hudobné aplikácie
Spotify Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amazon Echo Show Black
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií