Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazon Kindle Voyage

Zobraziť katalóg
Amazon Kindle Voyage
4,7 21 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6" vylepšený nasvietený dotykový displej 1440x1050, funkcia PagePress, senzor okolitého svetla, 4 GB pamäť, WiFi, s reklamou
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MD050c170

Amazon Kindle Voyage

Amazon Kindle Voyage je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

 Amazon Kindle Voyage

Jednoducho špička

Čítačka kníh Amazon Kindle Voyage sa týči nad konkurenciou extra jemným displejom E-Ink. Neskutočných 300 bodov na palec a ručne vyladené fonty na úrovni pixelov sú zárukou dokonale ostrého textu, ktorý sa ešte viac podobá tlačenej knihe. Oproti nej je však oveľa menší, teda prenosnejší a namiesto jednej knihy pri sebe môžete mať celý zástup obľúbených kníh.


 Amazon Kindle Voyage

Vo dne aj v noci

Čítajte za jasného slnečného svetla alebo v úplnej tme bez toho, aby ste sa starali o osvetlenie. Čítačka sníma hladinu okolitého svetla a podľa toho prispôsobí jas na optimálnu hodnotu. Adaptívne osvetlenie pomaly znižuje jas displeja v priebehu času, aby zodpovedalo tomu, ako oko reaguje na tmu. Dajte zbohom unaveným očiam zo zbytočne jasného displeja.


Otáčajte s ľahkosťou

Novinkou skrytou zraku je PagePress na otáčanie stránok bez toho, aby ste čítačku púšťali z ruky a siahali na displej či tlačidlá. Skrátka len zatlačte prstom vedľa displeja a stránka sa vám otočí. Tiché vibrácie vám dajú okamžitú hmatovú odozvu na stlačenie.

 Amazon Kindle Voyage

Elegantný aj odolný partner

Kindle Voyage bol navrhnutý tak, aby sa čo najviac zapáčil užívateľovi po stránke funkčnosti aj dizajnu. Ako vlajková loď je aj absolútne najtenší z radu Kindle (7,6 mm), a tak sa vám bude pohodlne držať v jednej ruke. Aj napriek jeho štíhlosti sa o čítačku nemusíte obávať. Zadná strana z horčíka a špeciálne vystužené sklo tvorí odolné šasi s porciou elegancie. Sklo je navyše leptané, aby sa štruktúrou priblížilo papieru a eliminovalo odlesky.

 Amazon Kindle Voyage

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1050 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, TXT Hotovo!
Funkcie
Slovník, Webový prehliadač Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1050 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, TXT Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Slovník, Webový prehliadač Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
115 mm (11,5 cm) Hotovo!
Výška
162 mm (16,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,6 mm (0,76 cm) Hotovo!
Hmotnosť
180 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, může někdo prosím porovnat tuto čtečku s paperwhite 3 co do čitelnosti? Ještě bych si chtěl potvrdit, že čtečka podporuje české znaky a je možné při čtení zvětšit písmo knihy. Děkuji

Máte prosím v nabídce čtečku s barevným displeyem? Děkuji za informaci.

Dobry den, mam zaujem kupit citacku knih Amazon Kindle. je u nej napisane ze je s reklamou coto znamena Dik predom za skoru odpoved Kubik

Príslušenstvo pre Amazon Kindle Voyage
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií