Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD A6-6400K Black Edition

Zobraziť katalóg
AMD A6-6400K Black Edition
4,7 45 hodnotení
Procesor – Dual-Core, 3.90 GHz (65 W), Turbo Core 3.0, 4.10 GHz, AMD Radeon HD 8470D (192x/800 MHz), 1MB cache, BOX, socket FM2 (Richland)
Kód:  BD581e Produktové číslo:  AD640KOKHLBOX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD A6-6400K Black Edition

Moderná platforma Richland vychádza z tretej generácie architektúry Piledriver. Oproti druhej generácii Trinity došlo k pridaniu automatického taktovania Turbo Core 3.0 a k citeľnému posilneniu výkonu grafickej časti v APU. Navyše má zníženú spotrebu aj odomknutý násobič pre ľahké taktovanie! Každé z jadier dokáže spracovávať ako 32-bitové, tak aj 64-bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu. Svojím výkonom postačuje na bežné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier. Výhodou pre jeho použitie je už zabehnutá pätica FM2 na základných doskách so súčasnými čipsetmi A55, A75 a A85X.

Výkon pre každú úlohu


Jeho prepracovaná APU (Accelerated Processing Unit) časť vám oproti konkurencii v rovnakej triede prinesie vyšší výkon pri každodennom používaní najrôznejších aplikácií. Či už ide o HD multimediálnu zábavu alebo náročné úpravy fotografií a videí v programoch typu Adobe Premiere, vždy budete mať nezväzujúci výkon na dosiahnutie vašich cieľov! To bolo dosiahnuté spojením GPU aj CPU časti a pamäťového ovládača. Táto architektúra prináša výrazne nižšiu spotrebu než ponúkajú samostatné komponenty a predstavuje perfektné riešenie pre užívateľov túžiacich po finančne dostupnom počítači strednej triedy.

Moderná súhra prvkov


Integrovaný dvojkanálový ovládač pamätí eliminuje oneskorenie medzi komunikáciou procesora a externého ovládača pamätí, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti. Podporované operačné pamäte sú typu DDR3 taktované až na 1866 MHz. Podpora týchto rýchlych pamätí DDR3 je veľmi výhodná, pretože integrované grafické jadro radu Radeon HD8000 nemá vlastnú pamäť, a tak dostáva prioritne pridelenú systémovú pamäť na ukladanie dát, ako keby to bola jeho vlastná.

Integrovaná grafika, ako ju nepoznáte


Grafika AMD Radeon HD8470D vybavená 192 jadrami poskytuje oproti svojmu predchodcovi v Trinity až o 21 % lepšie hodnotenie v 3DMark Firestrike. Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo také bomby ako je Crysis 3, nové Simicity, Tomb Raider či Far Cry 3! S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 3 zobrazovacie prvky s plochou veľkou až 5760 × 1080 bodov, čím dokáže rozšíriť vnímanie hier do nových výšok. Ak patríte medzi pracovitých užívateľov, určite vám to pomôže pri prehľadnom rozčlenení práce. Ušetríte si tak neustále prepínanie okien na jednom či dvoch monitoroch. Okrem toho je procesor pripravený na bezdrôtové odosielanie obrazu a zvuku s minimálnou odozvou.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD A6 Hotovo!
Socket
AMD FM2 Hotovo!
Modelové označenie
AMD A6-6400K Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD A6 Hotovo!
Socket
AMD FM2 Hotovo!
Modelové označenie
AMD A6-6400K Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,9 GHz (3,9 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,1 GHz (4 100 MHz) Hotovo!

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty
AMD Radeon HD 8470D Hotovo!
Frekvencia
800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU Hotovo!
TDP
65 W Hotovo!
Výrobné technológie
32 nm Hotovo!
L2 cache
1 MB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jelikož se v tom moc nevyznám tak se chci zeptat jestli se dá dát do notebooku. Předem díky za odpověď.

Chcel by som sa spýtať bolo by možné odporučiť mi aká GRAFIKA (s tých lacnejších) by sa dala dať ku tomuto procesoru?

Utáhne to i nějaké novější hry ? Na čem to závisí ?

Lze grafiku z CPU (AMD Radeon HD 8470D) pouzit i na dualni zapojeni a to s deskou GIGABYTE F2A68HM-S1?

Diskusia a poradňa k AMD A6-6400K Black Edition
Príslušenstvo pre AMD A6-6400K Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD A6-6400K Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD A6-6400K Black Edition Prozessor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD A6-6400K Black Edition Prozessor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD A6-6400K Black Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií