Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD A6-6420K Black Edition

Zobraziť katalóg
AMD A6-6420K Black Edition
4,5 8 hodnotení
Procesor Dual-Core, 4.0GHz (65W), Turbo Core 3.0, 4.20GHz, AMD Radeon HD 8470D (192x/800MHz), 1MB cache, BOX, socket FM2 (Richland)
Kód:  BD581e2 Produktové číslo:  AD642KOKHLBOX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD A6-6420K Black Edition

Moderná platforma Richland vychádza z tretej generácie architektúry Piledriver. Oproti druhej generácii Trinity došlo k pridaniu automatického taktovania Turbo Core 3.0 a k citeľnému posilneniu výkonu grafickej časti v APU . Navyše má zníženú spotrebu aj odomknutý násobič pre ľahké taktovanie! Každé z jadier dokáže samozrejme spracovávať ako 32bitové, tak aj 64 bitové inštrukcie. Procesor je vhodný do mainstreamových zostáv zameraných na vysokú úžitkovú hodnotu . Svojim výkonom postačuje na bežné úlohy, multimediálnu zábavu v HD kvalite aj občasné hranie hier. Výhodou na použitie je už zabehnutá pätica FM2 na základných doskách so súčasnými čipsetmi A55, A75 a A85X .

Jeho prepracovaná APU (Accelerated Processing Unit) časť vám oproti konkurencii v rovnakej triede prinesie vyšší výkon pri každodennom užívaní najrôznejších aplikácií . Či už ide o HD multimediálnu zábavu či náročné úpravy fotografií i videí v programoch typu Adobre Premiere , vždy budete mať nezväzujúci výkon na dosiahnutie vašich cieľov! Toho bolo dosiahnuté spojením GPU aj CPU časti a pamäťového radiča . Táto architektúra prináša výrazne nižšiu spotrebu než ponúkajú samostatné komponenty a predstavuje perfektné riešenie pre používateľov túžiacich po finančne dostupnom počítači strednej triedy.

Integrovaný dvojkanálový radič pamätí typu DDR3 eliminuje oneskorenie medzi komunikáciou procesora a externého radiča pamätí, čo v praxi znamená navýšenie výkonu a dátovej priepustnosti. Pretože integrované grafické jadro radu Radeon HD8000 nemá vlastnú pamäť, dostáva prioritne pridelenú systémovú pamäť na ukladanie dát, ako by to bola jeho vlastná.

Grafika AMD Radeon HD8470D opatrená 192 jadrami poskytuje oproti svojmu predchodcovi v Trinity až o 21% lepšie hodnotenie v 3DMark FireStrike . Ak sa uspokojíte s nižším nastavením detailov, zahráte si plynulo také bomby ako je Crysis 3, nové Simicity, Tomb Raider či Far Cry 3! S funkciou Eyefinity dovolí s vhodnou základnou doskou pripojiť až 3 zobrazovacie prvky s plochou veľkosti až 5760 x 1080 bodov , čím dokáže rozšíriť vnímanie hier do nových výšok. Ak patríte medzi pracovitého používateľa, iste to uvítate na prehľadné rozčlenenie práce. Ušetríte si tak neustále prepínanie okien na jednom či dvoch monitoroch. Okrem toho je procesor pripravený na bezdrôtové odosielanie obrazu a zvuku s minimálnou odozvou .

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD A6 Hotovo!
Socket
AMD FM2 Hotovo!
Modelové označenie
AMD A6-6420K Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD A6 Hotovo!
Socket
AMD FM2 Hotovo!
Modelové označenie
AMD A6-6420K Hotovo!
Kódový názov procesora
Piledriver Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
4 GHz (4 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,2 GHz (4 200 MHz) Hotovo!

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty
AMD Radeon HD 8470D Hotovo!
Frekvencia
800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU Hotovo!
TDP
65 W Hotovo!
Výrobné technológie
32 nm Hotovo!
L2 cache
1 MB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

půjde tento procesor na desku ASUS MSQ -M4N68T-MLEV2(B)

Dobrý den půjde tento procesor na desku Asus MSQ-M4N68T-M LEV2(B)

Má aj fén v balení? A ak áno, má ten fén pastu k tomu?

Dobrý den,chci koupit AMD A6-6420K Black Edition k výměně AMD A4 - 4020,socket FM2,pro zrychlení PC a snížení el.spotřeby při celodenním užívání ,děkuji za odpověď,jsem důchodce,uživatel IT, PC nerozumím.

půjde tento procesor na tuto desku? https://www.alza.cz/asus-f1a55-m-lx-d285294.htm

Diskusia a poradňa k AMD A6-6420K Black Edition
Príslušenstvo pre AMD A6-6420K Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD A6-6420K Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD A6-6420K Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD A6-6420K Black Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMD A6-6420K Black Edition.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií