AD homeoffice AD homeoffice

AMICA AMGF23E1B

Zobraziť katalóg
AMICA AMGF23E1B
4,8 6 hodnotení
Mikrovlnná rúra výkon 900W, objem 23l, 9 automatických programov, 6 stupňov výkonu, multi waves systém, váhová a rozmrazovacia fukncia, čierna farba, LED displej
Kód:  AMIMK002 Stránky výrobcu

AMICA AMGF23E1B

Neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne by malo byť jej spoľahlivé a účinné príslušenstvo. Bezpochyby tam nesmie chýbať ani mikrovlnná rúra, vďaka ktorej si ohrejete behom pár chvíľ úplne čokoľvek. Iste vám tak príde vhod táto mikrovlnná rúra od spoločnosti Amica, ktorá sa chváli solídnym výkonom a podareným moderným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Mikrovlnná rúra Amica s výkonom až 900 W
  • Moderný dizajn a kvalitné spracovanie
  • Automatické programy
  • Prehľadný displej (hodiny a časovač)
  • Detská poistka
  • Multi Waves System

Skvelý výkon

V prvom rade vás poteší výkon 900 W rozdelený do 6 úrovní a dostatočný objem 23 litrov. Jednoduché ovládanie je zabezpečené pomocou tlačidiel, otočného voliča a prehľadného digitálneho displeja. Rúra ľahko pojme tanier do priemeru 27 cm.

Moderné vychytávky

Aby bola obsluha čo najjednoduchšia, je tu prítomných aj 8 automatických programov. Expresné varenie či praktická funkcia rozmrazovania. Šikovná technológia Multi Waves System zaisťuje dokonalé šírenie mikrovĺn a postará sa tak vždy o rovnomerný ohrev vašich potravín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na tuto mikrovlnku Amico Koupil jsem si jí ve slevě a když jsem si chtěl ohřát jídlo Dal jsem to na 100 procent ohřevu a okamžitě se mi vypli pojistky a když jsem snížil na 70% tak vypadli znova Vůbec tomu nerozumím jestli můžete mi poradit protože si myslím že tam mikrovlnka je vadná a jestli ji můžu vrátit děkuji a zdravím alzáčka

Dobrý den, prosím dvířka této mikrovlnky se otevírají tlačítkem? Děkuji.

Dobry den preco su 2 rozne mikrovonky na fotografiach? Prosim vas ktora je ta prava?

Diskusia a poradňa k AMICA AMGF23E1B
Príslušenstvo pre AMICA AMGF23E1B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA AMGF23E1B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA AMGF23E1B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA AMGF23E1B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA AMGF23E1B.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií