PET AD homeoffice

Amica DI 6411 B

Zobraziť katalóg
Amica DI 6411 B
Varná doska indukčná, 3 varné zóny (1x bridge zone), Booster, funkcia Bridge, ukazovateľ zvyškového tepla, časovač, detský zámok, rovné hrany
Kód:  AMIVD34 Produktové číslo:  23382 Stránky výrobcu

Amica DI 6411 B

Uľahčite si každodennú prípravu pokrmov a využite kvalitné a dômyselne navrhnuté spotrebiče od spoločnosti Amica. V prípade, že zháňate vstavanú indukčnú varnú dosku, je pre vás pripravený spotrebič, ktorý sa vyznačuje moderným dizajnom a novodobými vymoženosťami. S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, ako ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zabezpečí jednoduché čistenie a údržbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Indukčná varná doska so 4 varnými zónami
  • Rovné hrany pre jednoduchú údržbu dosky
  • Senzorové ovládanie pre maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Časovač pre komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Ukazovatele zvyškového tepla pre vašu bezpečnosť
  • Celkový príkon 7,4 kW
  • Funkcia Bridge
  • Detský zámok na ochranu vašich detí

Dokonalé prispôsobenie spotrebiča

Varná doska ponúka praktický časovač s nastavením podľa vašich požiadaviek, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dobu varenia na danej zóne. Po uplynutí nastaveného času sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu je možné využívať aj ako minútku. Samozrejmosťou sú aj zvyškové ukazovatele tepla u varných zón, ktoré vás upozorní na vysokú teplotu zóny. Zaiste vhod bude aj funkcia bridge, ktorá je akýmsi premostením a spája dve varné zóny v jednu. Dokonale poslúži pri potrebe variť potraviny vo väčších hrncoch alebo pekáčoch.

Doprajte si komfort aj pri varení

Inteligentný spotrebič ponúka 4 priestranné varné zóny rôznych veľkostí a výkonov, ktoré automaticky rozpoznajú prítomnosť a veľkosť hrnca. Varná doska vás poteší aj komfortným dotykovým ovládaním, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom. Vďaka detskému zámku sú varné zóny chránené pred náhodným zapnutím.

Doplňujúce informácie:

Výkon varných zón:

  • Indukčná zóna Booster 16 cm (1,2/1,4 kW)
  • Indukčná zóna Booster 18 cm (1,4/2 kW)
  • Indukčná zóna Booster 18 cm (1,2/1,4 kW)
  • Indukčná zóna Booster 22 cm (2,3/3 kW)

Rozmery:
55 × 576 × 518 mm

Zapojenie:
400 V

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amica DI 6411 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA DI 6411 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA DI 6411 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA DI 6411 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica DI 6411 B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií