AD homeoffice AD homeoffice

AMICA DS 6400

Zobraziť katalóg
AMICA DS 6400
Varná doska sklokeramická, 4 varné zóny, funkcia automatická redukcia výkonu, ukazovatele zvyškového tepla, senzorový panel, detský zámok, 4,8 x 57,6 x 51,8 cm
Kód:  AMIVD17 Produktové číslo:  DS6400 Stránky výrobcu

AMICA DS 6400

Vstavaná sklokeramická doska od popredného výrobcu Amica vyniká radom inovatívnych funkcií, dômyselnými technológiami a moderným dizajnom. Zaujme vás aj elegantným dizajnom v čiernom prevedení bez rámčeka. Na hladkom povrchu navyše ľahko zotrite všetky nečistoty a vaša doska bude stále vyzerať ako nová.

Kľúčové vlastnosti

  • Detský zámok zaistí dosku pred náhodným zapnutím
  • Automatická redukcia výkonu na pohodlné prihrievanie pokrmov
  • Zvyškové ukazovatele tepla vás informujú o teplote jednotlivých zón
  • Senzorový panel na komfortné a jednoduché ovládanie
  • Moderné prevedenie bez rámčeka
  • Celkový príkon 6,5 kW

Dômyselné funkcie a pohodlné ovládanie

Unikátny spotrebič disponuje štyrmi HiLight varnými zónami s rôznym výkonom, ktoré zodpovedajú niekoľkým veľkostiam hrncov a panvíc. Jednou z predností je i komfortné senzorové ovládanie, s ktorým jedným dotykom navolíte požadovanú funkciu aj teplotu varnej zóny. Vďaka automatickej redukcii výkonu možno pokrmy uviesť do okamžitého varu a potom ich následne prihrievať alebo len smažiť.

Na komfortné a bezpečné varenie

Vašu bezpečnosť a ochranu malých detí zaistí  detský zámok, ktorý zabezpečí varnú dosku pred náhodným zapnutím. Spotrebič je vybavený aj signalizáciou zvyškového tepla pri varných zónach. Senzor na doske prestane svietiť, akonáhle všetky zóny vychladnú a stanú sa bezpečné na dotyk.

Doplňujúce vlastnosti:

Prevedenie:
bez rámčeka

Rozmery:
48 × 576 × 518 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou varné zóny určitě HiLight? Jaké jsou rozměry plotýnek? Děkuji

Prosím je tento výrobek na 230V Děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k AMICA DS 6400
Príslušenstvo pre AMICA DS 6400
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA DS 6400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica DS 6400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica DS 6400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica DS 6400.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií