P&G MS v hokeji_CZ

Amica EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU

Zobraziť katalóg
Amica EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU
Set spotrebičov rúry a indukčné dosky, rúra: A, objem 66L, 8 funkcií, gril, ventilátor, rýchle predhriatie, bočné závesné lišty pekáčov, 3 sklá v dvierkach, ľahko čistiteľný smalt, doska: 4 varné zóny, Booster, senzorové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla , funkcia udrožovania tepla, časovač, blokácia zapnutia varných polí
Kód:  AMISET06 Produktové číslo:  amiset05 Stránky výrobcu
Amica EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU Predaj skončil

Amica EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU

Skvelý komplet do každej kuchyne

Vybavujete novú kuchyňu a hľadáte moderné spotrebiče, ktoré vynikajú radom praktických funkcií aj elegantným dizajnom? Ušetrite si prácu s vyhľadávaním a vyberte si unikátny set dvoch spotrebičov Amica, ktoré dohromady tvoria dokonalý komplet. Vstavaná rúra s indukčnou doskou rovnakého výrobcu sa navzájom skvele dopĺňajú. Získajte jedným nákupom rovno dvoch spoľahlivých pomocníkov do vašej domácnosti.

Vstavaný spotrebič s 8 programami

Vstavaná elektrická rúra AMICA EBS 5123 AA sa chváli moderným dizajnom, užitočnými funkciami a vlastnosťami, ktoré vám maximálne spríjemnia pečenie. Jej vnútorný objem je 66 l a medzi jej klady patrí aj úsporná prevádzka vďaka energetickej triede A. Vnútorné osvetlenie a široké dvierka prinášajú pohodlie pri pečení a prehľad o prebiehajúcej príprave. Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 ° C za 4 minúty, teda o 20% rýchlejšie, než je bežné. Ovládanie prebieha ľahko vďaka elegantným zatláčacím Push gombíkom. Svietiaci prstenec aj pri zasunutom gombíku navyše signalizuje, že je rúra zapnutá. Na prehľadnom displeji s Ts programátorom môžete kontrolovať dobu pečenia a nastaviť aj vypnutie rúry. Displej tiež ukazuje aktuálny čas.

Pre pečenie si možno vybrať z 8 programov. Vnútro rúry je pokrytý smaltom, preto sa na neho nezachytáva tuk a údržba je tak oveľa jednoduchšia. Teleskopické výsuvy plechov zaisťujú jednoduchú manipuláciu s plechmi, bez toho, aby vaše ruky museli zasahovať do horúcej rúry. Celý plech sa vysunie a zabezpečí jednoduchý prístup k pripravovanému pokrmu. Výsuv je ľahko demontovateľný a ľahko čistiteľný.

Trojité sklo dvierok zaisťuje ich bezpečnosť pri dotyku. Ich údržba je navyše veľmi jednoduchá, vďaka novej konštrukcii so západkami možno sklo bezpečne a ľahko vybrať bez použitia náradia. Reflexné sklo inštalované na dverách kumuluje teplo vnútri komory. U rúry zohriatej na 200 ° C bude na čele maximálne 43 ° C. To všetko preto, aby bolo pečenie naozaj bezpečné. O bezpečnú prevádzku rúry sa stará aj ochladzovací ventilátor, ktorý nasáva chladný vzduch a znižuje teplotu čela na bezpečnú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzorové ovládanie jediným dotykom
  • Funkcia rýchleho predhriatia rúry
  • Trojité dverové sklo pre vašu ochranu pred popálením
  • Súčasťou balenia je hlboký plech na pečenie, plytký plech na pečenie a rošt

Indukčný pomocník

Vstavaná sklokeramická varná doska v čiernom modernom dizajne sa hodí do každej modernej i staršej kuchyne. AMICA PI 6540 TU je vybavená 4 zónami s funkciou Hi-Light s rôznymi priemermi pre menšie i väčšie hrnce. Redukovať ich výkon možno senzorovým ovládaním. Ovládací panel má ľahko čistiteľný povrch.

Samozrejmosťou je časovač, s ktorým je možné celý proces ohrevu pohodlne naplánovať dopredu. Po uplynutí doby sa daná zóna automaticky vypne a bude vás informovať zvukovým signálom. Dosiahnete tak vždy dokonalých výsledkov. Funkcia je nezávisle dostupná na všetkých zónach. Nechýbajú ani ukazovatele zvyškového tepla, ktoré vás informujú, či je teplota už bezpečná a nehrozí popálenie. Ochranu vypnutého varného poľa proti náhodnému zapnutiu zaistí nevyhnutná detská poistka. Nespornou výhodou je automatické rozpoznanie prítomnosti hrnca aj jeho veľkosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzorové ovládanie jediným dotykom
  • 2 x Indukčná zóna BOOSTER 18 cm (1,4 / 2,0 kW)
  • 2 x Indukčná zóna BOOSTER 22 cm (2,3 / 3,0 kW)
  • Bezpečnostná poistka pre ochranu vašich detí
  • Automatické rozpoznanie prítomnosti hrnca
  • Automatické rozpoznanie veľkosti hrnca
  • Časovač pre presný a dokonalý ohrev
  • Ukazovateľ zvyškového tepla pre vašu ochranu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amica EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA EBS 5123 AA + AMICA PI 6540 TU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií