Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400

Zobraziť katalóg
AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400
Set spotrebičov - vstavanej rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: A, objem 66 l, 8 funkcií, gril, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, rošt, ľahko čistiteľný smalt, halogénové osvetlenie, 3 sklá dvierok, DOSKA: 4 varné zóny, automatická redukcia výkonu, ukazovatele zvyškového tepla, senzorový panel, detský zámok
Kód:  AMI900q Produktové číslo:  ami0015 Stránky výrobcu
AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400 Predaj skončil

AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400

Jedinečná súprava kuchynských spotrebičov značky Amica. Vstavaná multifunkčná rúra v antikorovom dizajne Amica EBS 5141 AA prináša zväčšený objem komory rúry 66 litrov, vhodná je teda aj na pečenie objemných potravín. Ovládanie je riešené otočnými ovládačmi a vašu kuchyňu ozdobí jej antikorový dizajn. Vstavaná sklokeramická doska zase vyniká radom inovatívnych funkcií, dômyselnými technológiami a moderným dizajnom. Zaujme vás aj elegantným vzhľadom v čiernom vyhotovení bez rámčeka. Na hladkom povrchu navyše ľahko zotriete všetky nečistoty a vaša doska bude stále vyzerať ako nová.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava vstavanej rúry a sklokeramickej varnej dosky
  • Rúra má objem 66 litrov a 8 programov
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Bočné závesné lišty plechov
  • Nová konštrukcia dverí
  • Varná doska má Hi-Light zóny
  • Detský zámok 
  • Automatická redukcia výkonu
  • Zvyškové ukazovatele tepla
  • Senzorový panel na komfortné a jednoduché ovládanie

AMICA EBS 5141 AA

Multifunkčná rúra ponúka 8 funkcií na každodenné pečenie. Nechýba napríklad gril alebo funkcia Superrýchly ohrev umožňujúca dosiahnuť požadovanú teplotu vo veľmi krátkom čase. Rúra sa rozohreje na teplotu 150 °C len za 4 minúty, teda asi o 20 % rýchlejšie, ako je bežné. Môžete sa teda sústrediť na prípravu jedla a nemusíte dlho čakať na správnu teplotu. Praktickou funkciou v rúre je osvetlenie. Zaistí vám dokonalý prehľad o pripravovanom pokrme aj pri zatvorených dvierkach, nemusíte ich teda tak často otvárať. Obsluhu uľahčujú tiež okrúhle gombíky a k väčšej bezpečnosti prispieva viacvrstvové sklo dvierok zabraňujúce popáleniu pri dotyku.

AMICA DS 6400

Unikátny spotrebič disponuje štyrmi Hi-Light varnými zónami s rôznym výkonom, ktoré zodpovedajú niekoľkým veľkostiam hrncov a panvíc. Jednou z predností je komfortné senzorové ovládanie, s ktorým jedným dotykom navolíte požadovanú funkciu aj teplotu varnej zóny. Vďaka automatickej redukcii výkonu možno pokrmy uviesť do okamžitého varu a potom ich následne prihrievať alebo len smažiť. Vašu bezpečnosť a ochranu rúk malých detí zaistí detský zámok, ktorý zabezpečí varnú dosku pred náhodným zapnutím. Spotrebič je vybavený aj signalizáciou zvyškového tepla varných zón. Senzor na doske prestane svietiť, akonáhle všetky zóny vychladnú a stanú sa bezpečné na dotyk.

Príslušenstvo:
1× hlboký plech na pečenie
1× plytký plech na pečenie
1× rošt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento set vybaven klasickou koncovkou se zapojením do elektrické zásuvky?

Diskusia a poradňa k AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400
Príslušenstvo pre AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA EBS 5141 AA + AMICA DS 6400.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií