Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AMICA FS 18 TOB + AMICA DI 6401 RB

Zobraziť katalóg
AMICA FS 18 TOB + AMICA DI 6401 RB
Set spotrebičov trouby a indukční desky, TROUBA: vestavná, energetická třída A, objem 65l, 8 programů, displej, 1x teleskoické pojezdy, otočný rožeň, FINE design, černá + DESKA: indukční, 4 varné zóny, Booster, ukazatel zbytkového tepla, senzorové ovládání, časovač, dětský zámek, nerezový rámeček
Kód:  AMISET033 Stránky výrobcu
AMICA FS 18 TOB + AMICA DI 6401 RB Predaj skončil

AMICA FS 18 TOB + AMICA DI 6401 RB

Vaše kuchárske zručnosti závisia nielen na talente, ale aj na kvalitných spotrebičoch, ktoré vám varenie maximálne uľahčia. Vy sa tak môžete sústrediť aj na tie najmenšie detaily. Aby sme vám výber uľahčili, ponúkame vám súpravu vstavanej elektrickej rúry AMICA FS 18 TOB s ôsmimi funkciami pre dokonalé pečenie a indukčné varné dosky Amica DI 6401 RB. Kvalitné spracovanie v tmavom vyhotovení a pokročilá technológia sú tým pravým do vašej kuchyne. Užívajte si kulinárske remeslo na maximum a zvyšok práce prenechajte svojím novým spotrebičom Amica.

Kľúčové vlastnosti súpravy spotrebičov Amica FS 18 TOB + Amica DI 6401 RB

  • Ideálne spojenie vstavanej elektrickej rúry a varnej indukčnej dosky
  • Rúra disponuje ôsmimi funkciami
  • Funkcia super rýchleho ohrevu
  • Otočný ražeň na prípravu hydiny
  • Programátor umožňuje nastavenie začiatku a konca pečenia
  • Teleskopické výsuvy uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Varná doska obsahuje 4 varné plochy
  • Časovač
  • Detský zámok
  • Jednoduchá údržba

Veľa funkcií a jednoduché čistenie

Elektrická rúra Amica FS 18 TOB zastane všetky úlohy, ktoré jej pridelíte. Spodné a horné výhrevné teleso sa postarajú o väčšinu pečenia. S funkciou grill pripravíte to najmäkšie a zároveň najchrumkavejšie mäso, ktoré sa bude v ústach rozpadať. Ventilátor na zadnej strane rúry zaistí rovnomerný teplovzdušný ohrev všetkých pokrmov. Prepečte kura alebo inú hydinu na otočnom ražni a dosiahnite rovnomerného prepečenia zo všetkých strán. Potrebujete piecť, čo najskôr a nemáte času nazvyš? Využite funkciu super rýchleho ohrevu, ktorý rúru vyhreje na teplotu 150 ° C za iba 4 minúty! Programátor rúry nezobrazuje len súčasný stav pečenia, ale umožňuje aj nastavenie začiatku a konca pečenia. Chcete mať všetko včas pripravené? Nastavte si ideálny čas a príďte k riadne rozohriatej rúre. Teleskopické výsuvy vám uľahčí prácu s plechmi a zaistia tak ich stabilitu a vašu bezpečnosť. Elektrická rúra AMICA sa pýši energetickou triedou A.

Čistenie dvierok bez demontáže

Do elektrickej rúry AMICA FS 18 TOB sa vám vďaka objemu 65 l vojde všetko, čo potrebujete práve upiecť. Predné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného trojitého skla, ktoré môžete vďaka novej konštrukcii ľahko vybrať. Čistenie rúry je tak oveľa jednoduchšie, než pri nutnosti demontovať celé dvierka. Sklo držia na mieste horné a dolné západky, takže nepotrebujete žiadne náradie. Vnútorný povrch rúry tvorí smalt so špeciálnou úpravou, ktorý odoláva pôsobeniu tuku a mastnoty a uľahčuje tak údržbu rúry.

Senzorové ovládanie a časovač

Indukčná vstavaná varná doska Amica DI 6401 RB obsahuje funkciu pre automatické rozpoznanie prítomnosti hrnca na varnej ploche. Senzorové ovládanie umožňuje jednoduché a pohodlné nastavenie výkonu varnej dosky. Časovač vám umožní nastaviť si dobu varenia, po uplynutí ktorej sa plocha vypne a upozorní vás zvukovým signálom, že varenie bolo dokončené. Po vypnutí plochy sa na displeji zobrazí písmeno H, ktoré upozorňuje na prítomnosť horúcej plochy až do doby, než dôjde k vychladnutiu. V domácnosti s malými deťmi oceníte praktický detský zámok, ktorý zamedzí nechcenému zapnutiu dosky a prípadnému zraneniu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA FS 18 TOB + AMICA DI 6401 RB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií