AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMICA MV 656 BW

Zobraziť katalóg
AMICA MV 656 BW
4,6 11 hodnotení
Umývačka riadu – štandardná (60 cm), voľne stojaca a s panelom, energetická trieda E, umyje až 12 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), emisie hluku C, odložený štart, detská poistka, zvukový signál ukončenia umývania a polovičná náplň, rozmery 84,5 × 59,8 × 60 cm (V׊×H)
Kód:  AMIDW47 Produktové číslo:  1191371 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA MV 656 BW

Už nechcete tráviť čas dlhým umývaním riadu a pomohlo by vám ušetrenie cenných minút a znížená spotreba vody? Umývačka AMICA MV 656 BW je pre vás tou správnou voľbou. Pojme až 12 sád riadu a zaistí vám perfektne čistý a lesklý riad. Spadá do energetickej triedy E, čo ju robí dostatočne úspornou. V ponuke nájdete praktický program polovičnej náplne a funkciu Odložený štart – tá umožní odloženie začiatku umývania až o 8 hodín. Biela farba umývačky riadu Amica MV 656 BW výborne doplní vašu kuchyňu. Nechýba ani funkcia detského zámku a zvukový signál na ukončenie umývania. Riad bude vďaka praktickej funkcii SteamPower rýchlejšie suchý. Antibakteriálny filter sa efektívne postará o baktérie a nepríjemný zápach. Vnútorný priestor umývačky Amica MV 656 BW si môžete vďaka nastaviteľnému hornému košu prispôsobiť presne podľa vašich potrieb.


Kľúčové vlastnosti umývačky riadu AMICA MV 656 BW

  • Umývačka AMICA spoľahlivo umyje všetok špinavý riad
  • Spadá do energetickej triedy E
  • Emisie hluku šíreného vzduchom: C
  • Elegantná biela farba
  • Perfektná funkcia SteamPower využíva paru na dokonalé čistý riad
  • Umývačka AMICA MV 656 BW pojme až 12 súprav riadu
  • Špeciálny antibakteriálny filter na elimináciu baktérií a zápachu
  • Funkcia HotAir na rýchle sušenie riadu
  • Možnosť nastavenia horného koša
  • Program polovičnej náplne na úsporu času a energie
  • Odložený štart až o 8 hodín

Perfektná funkcia SteamPower využíva paru na dokonalé čistý riad

Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 656 BW je vybavená špeciálnou funkciou SteamPower, ktorá zaistí dokonale čistý a lesklý riad. Na konci umývacieho cyklu generuje paru, ktorá je tvorená z čistej vody vzniknutej z posledného oplachu. Vďaka tomu ušetríte hŕbu vody. Para navyše funguje skvele ako dezinfekcia, pretože znižuje množstvo baktérií na riade a zároveň čistí celý priestor umývačky. Riad lepšie prijíma leštidlo a po umývacom cykle je krásne lesklý a čistý.

Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 656 BW so špeciálnym antibakteriálnym filtrom

Vnútri umývačky riadu AMICA MV 656 BW sa nachádza antibakteriálny filter, ktorý je vyrobený z materiálu získaného z triazolu. Tento materiál efektívne eliminuje patogény a zastavuje ich ďalší rast. Vedecky preukázaná účinnosť proti baktériám a hubám je 99,9 9%. Filter tiež účinne znižuje tvorbu zápachu. Voľne stojaca umývačka riadu AMICA MV 656 BW tak bude vždy perfektne čistá.

Umývačka AMICA MV 656 BW s funkciou HotAir na rýchle sušenie riadu

Riad, ktorý vytiahnete z umývačky Amica MV 656 BW bude krásne čistý a lesklý. Ako je to vôbec možné? Vďaka špeciálnemu systému sušenia HotAir, ktorý ho prostredníctvom odparenia vody z riadu a jej následnej kondenzácie usuší priamo v umývačke. Voda v umývačke Amica MV 656 BW sa zahreje pri poslednom oplachovaní na vysokú teplotu a z riadu sa postupne odparí. Vnútri umývačky je tak horúci vzduch, ktorý sa postará o perfektne suchý riad.

Podstavná umývačka riadu AMICA MV 656 BW s možnosťou nastavenia horného koša

Vnútorný priestor podstavnej umývačky riadu AMICA MV 656 BW si môžete upraviť podľa vašich potrieb. Kôš umývačky Amica MV 656 BW si jednoducho prispôsobíte jeho vysunutím a opätovným zasunutím do inej polohy. 

Veľmi úsporná umývačka Amica MV 656 BW

Príjemným benefitom umývačky Amica MV 656 BW je tiež program polovičného množstva riadu. Ak potrebujete umyť len časť riadu, je tento program pre vás ako stvorený! Stačí naplniť iba jeden kôš alebo oba súčasne a zvoliť príslušný program umývačky Amica MV 656 BW. Ramená tak budú pracovať striedavo v sekvenčnom systéme. Vďaka tomu ušetríte nielen energiu, ale aj váš čas. Využiť môžete tiež praktickú funkciu Odložený štart, ktorá vám umožní nastaviť si začiatok umývacieho cyklu až o 8 hodín.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
92 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
12 × Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
92 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
12 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,67 h (220 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
11 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Programy umývania
Polovičná náplň Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Zvukový signál ukončenia umývania Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Odnímateľný vrchný kryt Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato myčka Aquastop ?

Dobrý den není tato myčka poškozena z důvodu 2 krát vystavení.

Dobrý den, jak dlouhé jsou prosím přívodní a odtokové hadice této myčky? Je případně možné připojit delší? A jak je jejich největší přípustná délka? V mém případě bych potřeboval délku mezi 150 a 200 cm. Předem děkuji za informace.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má myčka nastavitelné nožičky, aby byla vyšší. Pracovní desku mám ve výšce 89 cm, tak bych ji chtěla zvýšit, ať je pěkně pod deskou. Děkuji, Tereza

Dobrý den, prosím, o kolik cm se sníží výška myčky při sundání vrchního panelu? Dekuji za odpověď. Eva

Dobrý den, chci se zeptat, zda tato myčka počítá s možností nastavení horního patra o něco výš. Hned poté, co jsme ji začali používat, jsme zjistili, že obě patra jsou nastavena tak, že část nádobí (zcela obyčejné jídelní talíře) se tam prostě nevejde (není tam dost prostoru na výšku a ještě jsem se s tímto u myčky nesetkala). Vypadá to, že pokud to nelze změnit, je to vada, která nám zcela znemožní myčku používat. Děkuji. Marie

Dobrý den, kolik programů tato myčka má ? Děkuji za info

Dobrý den. Lze u této myčky oddělit vrchní část, aby se dala myčka vsunout pod prac. desku linky a lze ji koupit i na splátky? Děkuji za info. Jan

Diskusia a poradňa k AMICA MV 656 BW
Príslušenstvo pre AMICA MV 656 BW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA MV 656 BW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA MV 656 BW.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií