AD homeoffice AD homeoffice

AMICA OKC 911 R

Zobraziť katalóg
AMICA OKC 911 R
Digestor komínový, 380 m3/h, 3 stupne výkonu, odťah 15 cm, halogénové osvetlenie 2x 28 W, elektronický displej, posuvné ovládanie
Kód:  AMIOP16 Produktové číslo:  OKC911R Stránky výrobcu

AMICA OKC 911 R

Vybavte vašu kuchyňu výkonným a spoľahlivým spotrebičom v ojedinelom rustikálnom vyhotovení, ktorý bude skvelým pomocníkom na dostatočné odvetrávanie. Pri smažení, varení aj pečení často unikajú nepríjemné výpary, ktoré sa rýchlo šíria po celej domácnosti. Komínový odsávač od popredného výrobcu Amica efektívne odsaje všetok zápach a paru vzniknutú pri príprave pokrmov, preto zaistí v kuchyni svieži a príjemný vzduch.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné halogénové osvetlenie nezávislé od funkcie digestora
  • Tri rôzne stupne výkonu
  • Komfortné posuvné ovládanie s elektronickým displejom
  • Pohlcuje pary, pachy a eliminuje vznik plesne
  • Až 71,3 % účinnosť filtrácie tukov
  • Rustikálny dizajn

Inovatívne funkcie a dômyselné vyhotovenie

Unikátny spotrebič tiež efektívne eliminuje tvorbu plesní. Samozrejmosťou je aj integrované osvetlenie. Odsávač Amica disponuje dvoma kvalitnými halogénovými žiarovkami, každá s výkonom 28 W. Získate tak dokonalý prehľad pri práci na kuchynskej doske. Zapínanie osvetlenia je navyše úplne nezávislé od funkcie digestora. Jednou z predností je aj komfortné posuvné ovládanie s elektronickým displejom. Ten vás prehľadne informuje o nastavenej úrovni odvetrávania. Tiež sa včas dozviete, kedy je nutné vymeniť filter.

Účinné odsávanie

Skvelý spotrebič ponúka tri rôzne stupne výkonu, ktoré možno jednoducho manuálne regulovať. Výkonný motor zabezpečí maximálnu úroveň odťahu až 380 m3 pary za hodinu, čo oceníte aj v priestrannejšej kuchyni. Odsávač navyše vyniká až 71,3 % účinnosťou pri odsávaní tukov. Výhodou je tiež nižšia hlučnosť, len 61 dB pri maximálnom výkone.

S dôrazom na dizajn

Na prvý pohľad vás odsávač zaujme exkluzívnym a úplne sofistikovaným dizajnom vo farbe slonovinovej kosti. Vďaka nadčasovej kombinácii materiálov a farieb sa bude dokonale vynímať medzi ostatnými spotrebičmi a stane sa zaujímavým doplnkom interiéru vašej kuchyne.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:

895 až 1125 × 900 × 535 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA OKC 911 R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OKC 911 R.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií