Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AMICA OKC IN 600 MS

Zobraziť katalóg
AMICA OKC IN 600 MS
5 1 hodnotení
Digestor komínový, 700m3 / h, 4 stupne výkonu, odťah 15cm alebo recirkulácia, LED osvetlenie 1x 6.4W, senzorové ovládanie, LED ukazovatele, šírka 60cm, 90x60x44.5cm
Kód:  AMIOP21 Produktové číslo:  OKCIN600MS Stránky výrobcu

AMICA OKC IN 600 MS

Elegantný a zároveň výkonný digestor, ktorý štýlovo a predovšetkým prakticky doplní interiér vašej kuchyne. AMICA OKC IN 600 MS predstavuje skvelý pomer výkonu a úspory energie. Kým odsaje až 700 metrov kubických pár, spotrebováva len 60,8 kWh za rok. Vďaka svojmu úctyhodnému výkonu sa tak skvele hodí do stredne veľkých kuchýň. Správnu efektivitu odsávania zaistia štyri nastaviteľné výkonnostné stupne. Informácie o aktuálnom stupni výkonu a ďalšie možno sledovať prostredníctvom LED ukazovateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový digestor s možnosťou recirkulácie
  • 4 výkonnostné stupne
  • Praktické LED osvetlenie
  • Elegantný dizajn
  • Senzorové ovládanie
  • LCD ukazovatele
  • Nízka hladina prevádzkového hluku (60 dB)

Kompatibilita bez kompromisov

V základe ide o komínový digestor určený na upevnenie k odťahovému komínu (priemer odťahu 15 cm). Avšak okrem klasickej inštalácie Amica OKC IN 600 MS umožňuje tiež funkciu recirkulácie. Tú oceníte najmä v prípade, ak váš dom či byt nie je vybavený odťahovým systémom. V rámci recirkulácie je nasávaný vzduch vedený cez tukový filter. Následne sa očistený vracia späť do miestnosti. O to, či sa digestor AMICA OKC IN 600 MS hodí práve do vašej domácnosti, si tak nemusíte robiť vôbec žiadne starosti.

Účinné a zároveň úsporné LED osvetlenie

Okrem vyššie spomínaných benefitov stojí za zmienku aj veľmi praktické LED osvetlenie. Ide o najmodernejší systém širokouhlého diódového osvetlenia, ktoré nielenže skvelo presvieti pracovnú plochu, ale tiež dodá zariadeniu na celkovom dizajne. Samotná technológia LED je veľmi úsporná. Okrem efektívneho presvietenia cieľovej oblasti tak ušetrí aj vašu peňaženku.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
Výška 570 - 900 mm
Šírka 600 mm
Hĺbka 455 mm

Osvetlenie:
1× 6,4 W

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA OKC IN 600 MS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OKC IN 600 MS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica OKC IN MS 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica OKC IN MS 600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica IN OKC 600 MS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií