Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMICA OKC IN 900 BS

Zobraziť katalóg
AMICA OKC IN 900 BS
Digestor – komínový, 722m3/h, 4 stupne výkonu, odťah 15cm alebo recirkulácia, LED osvetlenie 1×6.4W, senzorové ovládanie, LED ukazovatele, šírka 90cm
Kód:  AMIOP23 Produktové číslo:  OKCIN900BS Stránky výrobcu

AMICA OKC IN 900 BS

Elegantný komínový odsávač pár, ktorý poteší ako svojím výkonom, tak aj vzhľadom. Dokáže odstrániť až úctyhodných 722 metrov kubických pár za 1 hodinu, čo ho radí do strednej až vyššej strednej výkonnostnej triedy. Skvele sa tak hodí do stredne veľkých kuchýň.

Ako už bolo naznačené vyššie, ide o komínový digestor určený na pripevnenie do odťahového komína. Avšak, ak nie je vaša domácnosť takýmto systémom vybavená, rozhodne nezúfajte. Amica OKC IN 900 BS disponuje aj funkciou recirkulácie. Záleží teda len na vás a na konštrukčných možnostiach bytu či domu. Nie na digestore ako takom.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový digestor (15 cm) s možnosťou recirkulácie (recirkulácia je ideálna v prípade, ak váš dom či byt nedisponuje odťahovým systémom, nasávaný vzduch je vedený cez tukový filter a opäť sa vracia do miestnosti)
  • Vysoký sací výkon
  • 4 nastaviteľné stupne výkonu
  • LED osvetlenie
  • LED ukazovatele
  • Štýlový dizajn
  • Nízka úroveň prevádzkového hluku
  • Senzorové ovládanie

Praktické LED osvetlenie a ukazovatele

Za veľkú prednosť možno nepochybne považovať aj najmodernejší systém širokouhlého diódového osvetlenia. Vďaka nemu je na pracovnú plochu vždy skvele vidieť, zatiaľ čo oproti klasickému halogénovému osvetleniu výrazne šetrí energiu. V neposlednom rade potešia aj prehľadné LED ukazovatele informujúce napríklad o stupni odsávania či príjemne nízka úroveň prevádzkového hluku (60 dB).

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
Výška: 570 – 960 mm
Šírka: 900 mm
Hĺbka: 445 mm

Osvetlenie:
1× 6,4 W

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je v baleni aj komin? dakujem

Diskusia a poradňa k AMICA OKC IN 900 BS
Príslušenstvo pre AMICA OKC IN 900 BS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OKC IN 900 BS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií