LEGO v APP pro AP+

AMICA OTS 645 I

Zobraziť katalóg
AMICA OTS 645 I
Digestor výsuvný, 315 m3/hod., 3 stupne výkonu, odťah 12 cm, halogénové osvetlenie, časovač, elektronický displej
Kód:  AMIOP9 Produktové číslo:  OTS645I Stránky výrobcu

AMICA OTS 645 I

Nezabudnite vybaviť vašu kuchyňu praktickým, výkonným a spoľahlivým spotrebičom, ktorý bude skvelým pomocníkom na dostatočné odvetrávanie. Pri smažení, varení i pečení často unikajú nepríjemné výpary, ktoré sa rýchlo šíria po celej domácnosti. Teleskopický odsávač od popredného výrobcu Amica efektívne odsaje všetok zápach a paru vzniknutú pri príprave pokrmov, a preto sa postará, že bude v kuchyni svieži a príjemný vzduch.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné halogénové osvetlenie nezávislé od funkcie digestora
  • Tri rôzne stupne výkonu
  • Funkcia časovača na nastavenie automatického vypnutia
  • Komfortné senzorové ovládanie s elektronickým displejom
  • Dvojmotorové vyhotovenie zaisťujúce maximálny výkon
  • Pohlcuje pary, pachy a eliminuje vznik plesní
  • Až 76 % účinnosť filtrácie tukov
  • Moderný antikorový dizajn

Inovatívne funkcie a dômyselné vyhotovenie

Unikátny spotrebič tiež efektívne eliminuje tvorbu plesní. Samozrejmosťou je aj integrované osvetlenie. Odsávač Amica disponuje kvalitným halogénovým svetlom. Získate tak dokonalý prehľad pri práci na kuchynskej doske. Zapínanie osvetlenia je navyše úplne nezávislé od funkcie digestora. Jednou z predností je aj komfortné senzorové ovládanie s elektronickým displejom. Ten vás prehľadne informuje o nastavenej úrovni odvetrávania, nastavení časovača vypnutia. Tiež sa včas dozviete, kedy je nutné vymeniť filter. Na prvý pohľad vás odsávač zaujme nadčasovým dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadne do každej modernej domácnosti a bude sa vynímať medzi ostatnými spotrebičmi. Hladký antikorový povrch sa ľahko čistí a udržiava.

Účinné odsávanie

Skvelý spotrebič ponúka tri rôzne stupne výkonu, ktoré možno jednoducho regulovať. Výkonný dvojmotorový systém zaistí maximálnu úroveň odťahu až 315 m3 pary za hodinu, čo oceníte aj v priestrannejšej kuchyni. Odsávač navyše vyniká až 76 % účinnosťou pri odsávaní tukov. Vďaka praktickému časovaču si môžete vopred navoliť dobu odvetrávania. Výhodou je tiež nižšia hlučnosť, len 65 dB pri maximálnom výkone.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:

174 × 600 × 310 až 430 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tento odsávač par vývod aj zo zadu alebo iba zhora.

Diskusia a poradňa k AMICA OTS 645 I
Príslušenstvo pre AMICA OTS 645 I
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OTS 645 I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica OTS 645 I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica OTS 645 I. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica OTS 645 I.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií