Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMICA OWS 952 T

Zobraziť katalóg
AMICA OWS 952 T
Digestor ostrovčekový, 529m3/h, 5 stupňov výkonu, hlučnosť 65dB, senzorové ovládanie, automatické vypnutie, halogénové osvetlenie, 98.3x89.8x66.2cm
Kód:  AMI017a Produktové číslo:  OWS952T Stránky výrobcu

AMICA OWS 952 T

Ostrovčekový odsávač pár v nerezovom prevedení so šírkou 90 cm predstavuje moderný a veľmi účinný spotrebič. So sacím výkonom až 800 m3 vzduchu za hodinu účinne odsaje nepríjemnú paru pri varení aj vo veľkých kuchyniach. Postará sa o svieži vzduch a minimalizuje tvorbu plesní.

Keďže sa jedná o ostrovčekový typ, je určený pre kuchyne s varnou doskou na ostrovčekovom pulte. Montuje sa teda do voľného priestoru a vytvára dominantu celej kuchyne. Je preto dôležité, aby dobre vyzeral, čo tento model určite spĺňa. Ovládanie je riešené senzorovými tlačidlami a diaľkovým ovládaním. Komunikuje pomocou displeja a pri odchode z domu si môžete na časovači nastaviť automatické vypnutie. Zvoľte si výkon v 5 stupňoch podľa potreby.

 

Odsávač Amica OWS 952 T je vybavený 4 halogénovými žiarovkami pre dokonalý prehľad na pracovnej doske pri varení. Zapínanie osvetlenia je nezávislé na funkcii digestora. O perfektnú filtráciu vzduchu sa stará hliníkový tukový filter, ktorý oddeľuje tuky od absorbovanej pary. Je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči korózii a umožňuje niekoľkonásobné čistenie. Bráni tak usadzovaniu mastného filmu na stenách nábytku. 

V prípade, že nemáte možnosť odťahu, vyberte možnosť recirkulácie. Pri tomto spôsobe odsávač do seba natiahne paru a prefiltruje ju cez uhlíkový filter (nie je súčasťou balenia). Vzduch sa potom v čistej podobe vracia späť do miestnosti.
 

 

 

 

Parametre a špecifikácia:

Farebné prevedenie:
Nerezové

Výkon:
Maximálny výkon odťahu: 529 m3/h
5 stupňov výkonu

Funkcie:
Ovládanie senzorové
Ovládanie diaľkové
Elektronický displej
Hliníkový tukový filter
Elektronický ukazovateľ znečistenia filtrov
Možnosť recirkulácie vzduchu
Časovač - automatické vypnutie
I-Touch Free
Halogénové osvetlenie: 4 × 20 W

Fyzické údaje:
Výška: 520 - 975 mm
Šírka: 900 mm
Hĺbka: 600 mm

Vzdialenosť od elektrickej varnej dosky: 650 mm
Vzdialenosť od plynovej varnej dosky: 700 mm
Priemer odťahu: 120 mm

Hlučnosť:
Úroveň hluku pri min. výkone: 46 dB
Úroveň hluku pri max. výkone: 65 dB

Ďalšie:
Trieda energetickej účinnosti: D
Ročná spotreba energie: 149 kWh
Účinnosť prúdenia tekutín: 15,1
Účinnosť osvetlenia LE hood: 4,1 lux/W
Účinnosť filtrácie tukov: 76 %

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA OWS 952 T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OWS 952 T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA OWS 952 T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA OWS 952 T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AMICA OWS 952 T.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií