Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

AMICA SHC 5774D W

Zobraziť katalóg
AMICA SHC 5774D W
Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, A, vnútorný objem rúry 65l, zadné kruhové výhrevné teleso, super rýchly ohrev, gril, vodiace lišty, duálna High Light zóna 12/18cm, oválna High Light zóna14/14 × 25cm
Kód:  AMIF001a Produktové číslo:  SHC5774DW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHC 5774D W

Vydarený dizajn

Voľne stojaci sporák AMICA s veľmi podareným moderným dizajnom je skvele funkčný spotrebič, ktorý sa stane skvelým základom vašej kuchyne. Sporák spĺňa nároky energetickej triedy A, čo zaisťuje nízku spotrebu energie. Sklokeramická varná doska so 4 varnými zónami umožňuje pohodlnú údržbu. Prítomnosť HiLight duálnych zón umožňuje dosiahnutie skvelej efektivity pri používaní hrncov s rôznym priemerom. Skvelým bezpečnostným prvkom je ukazovateľ zvyškového tepla umiestnený na varnej doske. Tradičná elektrická multifunkčná rúra so smaltovaným vnútrom ponúka 10 funkcií. Veľmi praktická je funkcia rýchleho ohrevu, ktorá počas 4 minút vyhreje rúru na 150 °C.

Kľúčové vlastnosti

  • Voľne stojaci sporák
  • Energetická trieda A
  • Multifunkčná rúra s 10 funkciami
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • 4 varné zóny
  • Biela farba

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jake je elektricke pripojeni? 400V?

Je mozne sporak pripojit k napeti 230V? Zakladni udaj, ktery bohuzel chybi u vsech sporaku v nabidce. Diky

Má tento sporák výsuvný prostor na plechy a bezpečnostní pojistku pro děti?

Ještě by mě zajímalo, jestli je ke sporáku nějaké základní příslušenství, jako např. plechy na pečení a dělící rošt na jiné plechy.

Dobrý den, zajímalo by mě jak jak je to s připojením spotřebiče do sítě, a to zejména jestli tuto službu nabízíte a popřípadě pokud bych provedl sám nepadá tím záruka na spotřebič?

Diskusia a poradňa k AMICA SHC 5774D W
Príslušenstvo pre AMICA SHC 5774D W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHC 5774D W.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií