Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMICA SHM 51571A W

Zobraziť katalóg
AMICA SHM 51571A W
Sporák kombinovaný s plynovou doskou, A, 4 horáky, liatinové rošty, elektronické zapaľovanie v gombíku, rúra 66 l, 10 funkcií pečenia, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, rošt, ľahko čistiteľný smalt, halogénové osvetlenie, 3 sklá dvierok, biely lakovaný poklop, 85 x 50 x 60 cm
Kód:  AMSP0026 Produktové číslo:  SHM51571AW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA SHM 51571A W

Predstavujeme vám veľmi praktický kombinovaný sporák značky Amica v exkluzívnom retro vyhotovení. Vďaka energetickej triede A nie je jeho prevádzka energeticky náročná a šetrí tak vaše peniaze. Spotrebič je vybavený štyrmi plynovými horákmi. Všetky sú vybavené bezpečnostnou poistkou, takže ak prievan zhasne plameň, zavrie sa prívod plynu a nič neuniká.

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný objem 66 l
  • Super rýchly ohrev - 150 °C za 4 minúty
  • 10 funkcií
  • Retro dizajn
  • Trojité sklo dvierok
  • Teleskopické výsuvy plechov
  • Energetická trieda A

Rýchle zahriatie rúry

Objem vnútra elektrickej rúry je 66 l a dostatočne ho chránia dvierka s trojitým sklom, takže je rúra bezpečná aj pre malé deti. Rúra ponúka možnosť využitia horného a dolného výhrevného telesa a grilu. Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné.

Jednoduchý spôsob kontroly doby pečenia alebo varenia vám zaistí praktická mechanická minútka. Po uplynutí nastaveného času minútka zapne zvukový signál a vy tak nemusíte neustále sledovať čas.

Jednoduchá údržba

Varná doska je vyrobená z veľmi kvalitného smaltu. Vďaka tomu z nej jednoducho odstránite aj pripálené nečistoty. Vnútorný povrch rúry je tiež zo smaltu, takže sa ľahko čistí. Určite tiež oceníte elegantné a ergonomické zatláčacie gombíky, umožňujúce ľahkú údržbu ovládacieho panela. Zasúvacie prvky sa nezašpinia, vďaka tomu bude ovládací panel nielen funkčný, ale aj čistý. Súčasťou výbavy sú dva plechy a rošt.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Retro Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Poznámka:
» Všetky retro sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA SHM 51571A W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA SHM 51571A W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií