Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411

Zobraziť katalóg
AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411
Set spotrebičov - vstavanej rúry a plynovej varnej dosky, rúra A, 8 funkcií, vnútorný objem 66 l, funkcia super rýchleho ohrevu, vnútorné osvetlenie, varná doska má elektronické zapínanie v každom gombíku, WOK horák, samostatné liatinové rošty, vyhotovenie bez rámčeka
Kód:  AMI900a Produktové číslo:  amiset1 Stránky výrobcu
AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411 Predaj skončil

AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411

Vstavaná rúra PGCZ 6411:

Vstavaná plynová varná doska AMICA PGCZ 6411 W s WOK horákom kombinuje výhody varenia na plyne s eleganciou skleneného povrchu, ktorý sa vyznačuje aj jednoduchou údržbou. Štvorica horákov je istená samostatnými liatinovými roštmi. WOK horák zaisťuje intenzívny plameň, je výkonný s trojitou korunkou a v priebehu okamihu budete môcť vďaka trom plamenným krúžkom smažiť. Hodí sa na varenie vo veľkých hrncoch a nádobách.

Integrované elektrické zapaľovanie v gombíku uľahčuje obsluhu. Stačí stlačiť gombík, následne ho otočiť a vybraný horák sa automaticky zapáli. Varná doska myslí aj na vašu bezpečnosť - v prípade náhodného zhasnutia z akýchkoľvek príčin, či už je to prievan alebo zaliatie tekutinou, tepelná poistka v každom z horákov blokuje únik plynu do priestoru.

Varná doska TEF 1532:

Vstavaná elektrická rúra v antikorovom vyhotovení z radu Fusion AMICA TEF 1532 AA sa pýši moderným dizajnom a užitočnými funkciami a vlastnosťami, ktoré vám maximálne spríjemnia pečenie. Jej vnútorný objem je 66 l a medzi jej klady patrí aj úsporná prevádzka - energetická trieda A zabezpečuje nízke prevádzkové náklady, spotrebuje o 20 % menej energie. Vnútorné osvetlenie a široké dvierka prinášajú pohodlie pri pečení a prehľad o prebiehajúcej príprave.

Funkcia super rýchleho ohrevu dosiahne teplotu 150 °C za 4 minúty, teda o 20 % rýchlejšie, ako je bežné. Ovládanie prebieha ľahko vďaka elegantným zatláčacím Push gombíkom, ktoré sa tak nezašpinia a ovládací panel zostane čistý. Na prehľadnom displeji s Ts programátorom môžete kontrolovať dobu pečenia a nastaviť aj vypnutie rúry. Displej tiež ukazuje aktuálny čas.

Na pečenie si možno vybrať z 8 funkcií, vrátane grilu, horného a spodného ohrevu alebo ventilátora. Vnútro rúry je pokryté smaltom, preto sa na neho nezachytáva tuk a údržba rúry je oveľa ľahšia. Bočné závesné lišty plechov uľahčujú manipuláciu s nimi, po vysunutí z rúry sú stabilné a je možné ich umývať v umývačke.

Parametre a špecifikácia varnej dosky:

Typ varnej dosky:
Plynová na bezpečnostnom skle

Typ vyhotovenia:
Bez rámčeka

4 varné zóny/horáky:
Malý horák: 4 cm (1,0 kW)
Stredný horák: 6,5 cm (1,8 kW)
Stredný horák: 6,5 cm (1,8 kW)
WOK horák: 13 cm (3,5 kW)

Fyzické parametre:
Výška: 40 mm
Šírka: 600 mm
Hĺbka: 510 mm
Hmotnosť: 12,5 kg

Parametre a špecifikácia vstavanej rúry:

Farebné vyhotovenie:
Antikorová oceľ

Technické parametre:
Energetická trieda: A
Celkový príkon: 2,9 kW
Vnútorný objem rúry: 66 l
Horné výhrevné teleso: 900 W
Spodné výhrevné teleso: 1100 W
Zadné kruhové výhrevné teleso: 2000 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TEF 1532 + PGCZ 6411.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií