Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

AMICA TES 18M X + AMICA DI 6311 SB

Zobraziť katalóg
AMICA TES 18M X + AMICA DI 6311 SB
Set spotrebičov – rúry a indukčnej platne, rúra: objem 66l, Ts programátor, 8 funkcií rúry, ventilátor, gril, super rýchly ohrev + doska: 3 varné zóny (1x 2-okruhová), funkcia udržiavania tepla, ukazovateľ zvyškového tepla, Pauza, senzorové ovládanie slider, časovač, detský zámok
Kód:  AMISET019 Stránky výrobcu
AMICA TES 18M X + AMICA DI 6311 SB Predaj skončil

AMICA TES 18M X + AMICA DI 6311 SB


Plánujete si nanovo zariadiť kuchyňu a pokukujete po nových spotrebičoch? Ak áno, tak ste na správnom mieste. Táto cenovo výhodná súprava, ktorá sa skladá z elektrickej rúry Amica TES 18M X a indukčnej varnej dosky Amica DI 6311 SB, poteší každého kuchynského mága. Rúra je vyrobená z elegantnej a praktickej nehrdzavejúcej ocele, ktorá padne takmer do každej kuchyne. Priestranná rúra s funkciou grilu ponúkne dostatok priestoru na pekáč s lahodným kuraťom či morkou. Vďaka pokročilým technológiám je rúra veľmi úsporná – energetická trieda A je jasným dôkazom. Elektrická doska s 3 varnými zónami ponúkne dostatok priestoru na veľké hrnce a panvice.


Súprava spotrebičov Amica TES 18M X + DI 6311 SB rúry a indukčnej platne

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry Amica TES 18M X

  • Elektrická vstavaná rúra s ventilátorom
  • Jednoduchá inštalácia, používanie a čistenie
  • Antikorové vyhotovenie
  • Trojité sklo predných dvierok
  • Využíva 8 funkcií
  • Umožňuje grilovanie a superrýchly ohrev
  • Vybavenie – TS programátor, katalytické samočistiace dosky, 2 plechy a bočné závesné lišty na plechy
  • Jednoduché pripojenie na 230 V

Rúra s funkciou rýchleho ohrevu a bočnými lištami na ľahkú manipuláciu s plechmi

Značka Amica ponúka kvalitné elektrospotrebiče za rozumné ceny a zároveň sa stará o životné prostredie. Okrem najnovších technológií zavádza tiež ekologické riešenia, ktoré sú v súlade s novou normou Európskej únie. Všetky sporáky a rúry majú energetickú triedu A, ktorá garantuje nízke účty za elektrickú energiu a šetrný prístup k životnému prostrediu. Chráňte prírodu, aj svoju peňaženku. Užívateľov určite poteší prítomnosť bočných závesných líšt na uchytenie plechov, ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Uľahčujú manipuláciu s plechmi, ktoré sú po vysunutí z rúry stabilné. Môžete ich tak bez problémov vytiahnuť a skontrolovať ich obsah. Lišty je tiež možné jednoduchým spôsobom vybrať a umyť v umývačke.


Komfort a bezpečie pri varení s indukčnou doskou

S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zaistí jednoduché čistenie a údržbu. Samozrejmosťou varnej dosky Amica DI 6311 SB je ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás upozorní na vysokú teplotu zóny. Vďaka detskému zámku sú varné zóny chránené pred náhodným zapnutím.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky DI 6311 SB

  • Indukčná varná doska od spoločnosti Amica zrýchľuje prípravu pokrmov
  • Ukazovatele zvyškového tepla pre vašu bezpečnosť
  • Detský zámok na ochranu vašich detí
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • 3 varné zóny
Súprava spotrebičov Amica TES 18M X + DI 6311 SB rúry a indukčnej platne

Booster – vysoký vykurovací výkon urýchľujúci prípravu jedla

Varná doska Amica DI 6311 SB ponúka inovatívnu funkciu Booster, ktorá umožňuje po aktivácii zvýšiť vykurovací výkon na maximum. Jedlo tak bude pripravené v čo najkratšom čase pri zachovaní chuti a veľkého množstva živín. Poteší tiež komfortným senzorovým ovládaním výkonu Slider, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom. Varná doska ponúka praktický časovač s nastavením podľa vašich požiadaviek, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dobu varenia na danej zóne. Po uplynutí nastaveného času sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu môžete využívať tiež ako minútku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TES 18M X + AMICA DI 6311 SB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií