PET PET

AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z

Zobraziť katalóg
AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z
Set spotrebičov trouby a plynové desky, TROUBA: vestavná, energetická třída A, objem 65l, 10 funkcí, Tts programátor, pečicí termosonda, rošt, teleskopické výsuvy, 3 skla dvířek, 59.5x59.5x57.5cm + DESKA: plynová, 4 hořáky (1/1.8/1.8/3.5kW), elektrické zapalování v knoflíku, litinové rošty, 5.2x59x52cm
Kód:  AMISET035 Stránky výrobcu
AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z Predaj skončil

AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z

Vaše kuchárske zručnosti závisia nielen od talentu, ale aj od kvalitných spotrebičov, ktoré vám varenie maximálne uľahčia. Môžete sa tak sústrediť aj na tie najmenšie detaily. Aby sme vám výber uľahčili, ponúkame vám súpravu vstavanej elektrickej rúry AMICA TITS 110 TSKX s desiatimi funkciami pre dokonalé pečenie a plynovej varnej dosky AMICA DP 6412 Z. Kvalitné spracovanie v kombinácii tmavej farby a nehrdzavejúcej ocele a pokročilá technológia sú tým pravým do vašej kuchyne. Užívajte si kulinárske remeslo na maximum a zvyšok práce prenechajte svojim novým spotrebičom AMICA.

Kľúčové vlastnosti súpravy spotrebičov AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z

  • Ideálne spojenie vstavanej elektrickej rúry a varnej plynovej dosky
  • Rúra disponuje desiatimi funkciami
  • Funkcia superrýchleho ohrevu
  • Programátor umožňuje nastavenie začiatku a konca pečenia
  • Teleskopické výsuvy uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Termosonda kontroluje teplotu vnútri pokrmu
  • Katalytické samočistiace dosky pohlcujú mastnotu a uľahčujú údržbu
  • Varná doska obsahuje 4 horáky
  • Bezpečnostná poistka v každom horáku
  • Detský zámok
  • Jednoduchá údržba

Veľa funkcií a jednoduché čistenie

Elektrická rúra AMICA TITS 110 TSKX splní všetky úlohy, ktoré jej pridelíte. Spodné, horné a zadné výhrevné teleso sa postarajú o väčšinu pečenia. S funkciou grill pripravíte to najmäkšie a zároveň najchrumkavejšie mäso, ktoré sa bude v ústach rozpadať. Zaistite dokonalé prepečenie použitím termosondy, ktorá kontroluje teplotu vo vnútri pokrmu. Ventilátor na zadnej strane rúry zaistí rovnomerný teplovzdušný ohrev všetkých pokrmov. Potrebujete čo najskôr napiecť a nemáte času nazvyš? Využite funkciu superrýchleho ohrevu, ktorý rúru vyhreje na teplotu 150 °C už za 4 minúty! Programátor rúry nezobrazuje len súčasný stav pečenia, ale umožňuje aj nastavenie začiatku a konca pečenia. Chcete mať všetko včas pripravené? Nastavte si ideálny čas a príďte k riadne rozohriatej rúre. Teleskopické výsuvy vám uľahčia prácu s plechmi a zaistia tak ich stabilitu a vašu bezpečnosť. Nemusíte sa báť odolnej špiny a pripálenín. Katalytické samočistiace dosky absorbujú mastnotu a zamedzujú jej usadzovaniu. To všetko je súčasťou dizajnovej rúry AMICA, ktorá sa pýši energetickou triedou A.

Spoľahlivá konštrukcia

Do elektrickej rúry AMICA TITS 110 TSKX sa vám vďaka objemu 65 l vojde všetko, čo práve  potrebujete upiecť. Predné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného trojitého skla, ktoré možno vďaka novej konštrukcii ľahko vybrať. Čistenie rúry je tak oveľa jednoduchšie, bez nutnosti demontovať celé dvierka. Sklo držia na mieste horné a dolné západky, takže nepotrebujete žiadne náradie. Vnútorný povrch rúry tvorí smalt so špeciálnou úpravou, ktorý odoláva pôsobeniu tuku a mastnoty a uľahčuje tak údržbu rúry. 

Bezpečnosť na prvom mieste

Varná doska AMICA DP 6412 Z vyhotovená z nehrdzavejúcej ocele disponuje štyrmi horákmi v troch veľkostiach. V každom horáku sa nachádza bezpečnostná poistka, ktorá včas zasiahne pri nechcenom zhasnutí plameňa. Do priestoru tak neunikne plyn vo chvíli, kedy sa budete venovať inej činnosti. Každý horák ľahko zapálite pomocou gombíkov s integrovaným elektrickým zapaľovaním. Hladký povrch varnej dosky a liatinové samostatné rošty ocenia všetky gazdinky, ktoré si chcú uľahčiť upratovanie po varení. Tak vyberte ten správny horák a pustite sa do varenia! 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DP 6412 Z.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií