AD homeoffice AD homeoffice

AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB

Zobraziť katalóg
AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB
Set spotrebičov – rúry a indukčnej platne, rúra: en.trieda A, objem 65l, 10 funkcií, Tts programátor, katalytické čistenie, termosonda na pečenie, teleskopické výsuvy, 3 sklá dvierok + doska: 4 varné zóny, Booster, ukazovateľ zvyškového tepla, senzorové ovládanie, časovač, detský zámok, nerezový rámček
Kód:  AMISET020 Stránky výrobcu
AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB Predaj skončil

AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TITS 110 TSKX a indukčnej dosky DI 6401 RB od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a tak sa stanú ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska vyniká 4 indukčnými zónami. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky Amica.


Súprava spotrebičov AMICA TITS 110 TSKX + DI 6401 RB

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TITS 110 TSKX

  • Rúra disponujúca 10 funkciami pečenia
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Katalytické samočistiace dosky absorbujúce mastnotu

Rúra s reflexným sklom, teleskopickými výsuvmi a 10 režimami pečenia

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. AMICA TITS 110 TSCKB disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy s funkciou stop a tiež reflexné sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Rúra je zaradená do energetickej triedy A, vďaka čomu je šetrná k životnému prostrediu a zároveň vám garantuje nízke účty za elektrickú energiu.

Jednoduché ovládanie & termosonda s funkciou automatického vypnutia

Na ovládanie rúry AMICA TITS 110 TSCKB slúžia zatláčacie gombíky, ktoré sa ľahko udržujú. Na gombíkoch nájdete čitateľné podsvietené piktogramy, ktoré vám uľahčia obsluhu. Že je rúra zapnutá, spoznáte podľa svietiaceho prstenca okolo gombíka. Gurmáni uvítajú termosondu na pečenie, ktorá dohliada nad vami nastavenou teplotou vo vnútri pokrmu. Po skončení pečenia sa rúra vypne a zaznie zvukový signál.

Booster – vysoký vykurovací výkon urýchľujúci prípravu jedla

Varná doska sa vyznačuje moderným dizajnom a novodobými vymoženosťami. S indukčnou technológiou je varenie oveľa účinnejšie a rýchlejšie, ako ste boli doteraz zvyknutí. Hladký povrch dosky zaistí jednoduché čistenie a údržbu. AMICA DI 6401 RB ponúka inovatívnu funkciu Booster, ktorá po aktivácii umožňuje zvýšiť vykurovací výkon na maximum. Jedlo tak bude pripravené v čo najkratšom čase pri zachovaní chuti a veľkého množstva živín. Inteligentný spotrebič ponúka 4 priestranné varné zóny rôznych veľkostí a výkonov, ktoré automaticky rozpoznajú prítomnosť a veľkosť hrnca. Varná doska vás poteší aj komfortným dotykovým ovládaním, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým dotykom.


Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky DI 6401 RB

  • Senzorové ovládanie dosky na maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Časovač na naplánovanie doby varu/ohrevu
  • Celkový príkon 7,4 kW, 4 varné zóny
  • Antikorový rám
Súprava spotrebičov AMICA TITS 110 TSKX + DI 6401 RB

Bezpečie pri práci na indukčnej doske zabezpečuje indikátor varného poľa a detská poistka

Varná doska DI 6401 RB ponúka praktický časovač s nastavením podľa vašich požiadaviek, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dobu varenia na danej zóne. Po uplynutí nastaveného času sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu môžete využívať tiež ako minútku. Samozrejmosťou varnej dosky Amica DI 6401 RB je ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás upozorní na vysokú teplotu zóny. Vďaka detskému zámku sú varné zóny chránené pred náhodným zapnutím.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak provedu výménu spotřebičů v již existující lince včetně odvozu starých? Budou rozměrově odpovídat stávajícím? PSČ 25264 Velké Přílepy. Díky

Diskusia a poradňa k AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TITS 110 TSKX + AMICA DI 6401 RB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií